Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Netta Skog

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan toisessa osassa ääneen päästetään heavy metal -ympyröistä tunnettu ja digihaitarin maailmanmestariksi kruunattu , jonka biisit sekä perustelut pääset lukemaan ja kuuntelemaan tästä:

Stam1nanPuolikas ihminen’ on ollut mun voimabiisi vuosia, sekä hyvinä että huonoina aikoina. Koronan aikaan tullut luukutettua kun tarvii voimaa!”

”Näköjään jatkan Sakaran tuotannolla, mutta ei se mitään! IkinänPaljaana’-kappale on aivan ihana! Ei muuta sanottavaa ❤️”

”’The Somber Lay’ on ihan huippu biisi Eluveitieltä. Kappaletta tuli luukutettua paljon vuonna 2008, kun oltiin samalla kiertueella jenkeissä, ja samalla sain myös ensikosketukseni kyseiseen bändiin. Löysin biisin uudestaan viime vuonna pitkästä aikaa ja sen jälkeen sitä on tullut kuunneltua useasti!”

”Naisenergiaa koronakaranteeniin!! Vanha kunnon Vixen ja kunnon hittiralli ’Cryin´’!”

”Ah mikä rakkauskipale! Tän jos minkä tahtiin voi laulaa sydämensä kyllyydestä, ainakin suihkussa!”

Netta Skogin taidonnäytteitä digiharmonikan kanssa voit ihastella puolestaan tästä:

Kommentoi julkaisua