Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Nils Molin (Amaranthe / Dynazty)

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 25. osassa ääneen päästetään – ja -yhtyeistä tunnettu laulaja Nils Molin. Voit lukea tästä, kuinka Nilsin tyypillinen päivä koronakaranteenissa sujuu:

”Tykkään saada aamuuni aina brutaalin herätyksen, joten siksi herätyskellooni on kytketty soimaan Judas PriestinPainkiller’! Mikäs onkaan sen parempi tapa aloittaa päivä kuin kuunnella Scott Travisin upea rumpuintro ja siitä sitten Rob Halfordin upeaa laulantaa.”

”Sen jälkeen, kun olen saanut itseni hereille, otan yleensä kahvin ja luen aamulehden (valehtelen, sillä selaan oikeasti kännykkää). Tapaan ottaa tähän tilanteeseen piritykseksi kuunneltaviksi hieman Stingiä.”

”Kahvikupin jälkeen olen valmis ottamaan maailmaa sarvista ja siirtymään sohvalle pelaamaan Playstation 4 -konsolia. Tarvitsen FIFA 20 -peliin soundtrackin, ja se voisi olla vaikkapa Iron Maidenia!

”Hetken pelaamisen jälkeen yleensä havahdun, että tänään täytyy tehdä myös töitäkin ja lukea emaileja. Tätä varten laitan aina soimaan Rage Against The Machinea!”

”Töiden teon jälkeen luvassa onkin sitten ruokahetki. Ruokahetkeen kuuluu aina Dio, joka muuten tarkoittaa jumalaa italiaksi. Tällä pitäisi selvitä päivästä. Toivottavasti te olette pysyneet terveinä ja turvassa koronavirukselta.”

Voit tutustua Nils Molinin yhtyeisiin Amarantheen ja Dynaztyyn tästä:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat osat täältä.

Kommentoi julkaisua