Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Roope Tapio (The Backstabbers)

Kirjoittanut Aleksi Parkkonen - 20.5.2020

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 46. osassa ääneen pääsee The Backstabbers -yhtyeen basisti Roope Tapio, jonka valinnat perusteluineen löydät tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Vuoden 1978 Belgiasta kajahtaa! ’Well there are good and bad times coming our way but only rock ’n roll is here to stay rock ’n roll is what I feel rock ’n roll it’s fucking real…’ Mitäpä siihen enää lisäämään!”

”Tämä kun pärähtää soimaan, niin toivoo, että koko koronakriisi olisi ohi ja pääsisi jo Lepiksen terassille istumaan ja ketjutupakoimaan.”

”Jo edesmennyt Combat Rock Shop mainosti muistaakseni bändiä tyyliin ’jos Bruce Springsteen soittaisi punkia, niin se olisi tällaista’, mikä sai meikän kovana Pomo-fanina heti kiinnostumaan! Koko albumi on yksi niistä levyistä, joissa ei ole yhtään huonoa biisiä.”

”Sunshine-boogie-action-jam-rockia perkussioiden ja fonin kera! Kylmä Lidlin punakylkinen, auringonpaiste ja Flophouse Phonics, siitä on kunnon kesäpäivä tehty. The Backstabbers ja Flophouse Phonics tullaan varmasti näkemään yhdessä tien päällä myös vuonna 2020, mutta siitä ei vielä tässä vaiheessa enempää, heh. Terveiset myös Lapilaan!”

”Tämä oli 2000-luvun paras suomalainen punk rock -bändi. Pieni toivonkipinä elää, että bändin pääsisi vielä näkemään jossain livenä.”

The Backstabbers Facebookissa

Artikkelisarjan aiemmat osat voit katsoa täältä.