Viisi biisiä piristämään korona-arkea: Sara Strömmer (Fear Of Domination / Shereign)

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 10.5.2020
Fear Of Domination

Koronaviruksen poistaman vapauden vuoksi monet suomalaisista viettävät aikaansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan perheensä kanssa tai etätöitä tehden. Päätimme yhteistyössä eri kotimaisten ja ulkomaisten rock- sekä metallimuusikoiden kanssa piristää teidän arkeanne pienellä artikkelisarjalla, jossa eri muusikot listaavat teille kuunneltavaksi viisi kappaletta, joita he ovat omassa koronakaranteenissaan viime aikoina kuunnelleet. Sarjan 36. osassa ääneen päästetään Fear Of Domination– ja Shereign-yhtyeistä tunnettu laulaja Sara Strömmer, jonka valinnat perusteluineen löydät tästä:

”Tämä on aivan uusi julkaisu toukokuulta ja sai heti hyvälle mielelle! Olen fanittanut Halestormia ja Lizzya jo monta vuotta, joten tämä yhdistelmä HU:n kanssa iski kuin häkä pyttyyn!”

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”’Lola’s Theme’ juontaa juurensa teini-ikääni, jolloin tämä kyseinen biisi oli minun voimabiisini, kun masensi ja elämä tuntui vaikealta.”

”Viime vuonna tämä kappale tuli ehdotuksena Spotify-listalta ja jäin näihin soundeihin ja melodialinjoihin ihan täysillä koukkuun!”

”Kun kaksi artistia yhdistää voimansa ja siitä tulee jotain aivan maagista. Aivan oma maailmansa, mihin voi upota täysillä esim. kun on juoksu- tai pyörälenkillä!”

”Samaa juoksu- ja pyörälenkkikamaa! Ihana biitti pistää jalat vipattamaan!”

Voit tutustua Sara Vanhamäen yhtyeeseen Fear Of Dominationiin tästä:

Voit katsoa artikkelisarjan aiemmat osat täältä.