Ville Valo kertoo mielipiteensä HIMin paluusta: ”Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.11.2022

Kotimainen love metal -legenda HIM soitti viimeisen keikkansa vuonna 2017. Moni on varmasti kuumeisesti miettinyt, milloin bändi palaisi jälleen.

Nyt The James McMahon Music Podcastin haastattelussa HIMin keulahahmo, nykyään soolourallaan toimiva Ville Valo puhui bändin mahdollisesta yhteenpaluusta.

Valo kertoi seuraavaa:

”Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. HIM oli minulle paljon enemmän kuin pelkkä bändi. Tapasin Migén [Mikko Paananen], basistin, kun olin noin 12-vuotias. Kitaristi Linden [Mikko Lindström] tapasin ehkä 13- tai 14-vuotiaana. Kasvoimme siis yhdessä ja kävimme läpi niin monia eri vaiheita elämässämme joka tapauksessa yhdessä, ja HIM tarjosi siihen taustamusiikin ja keskipisteen. Ja kyse on niin paljon muustakin kuin vain rahasta.”

”Jos siihen tulisi jokin hyvä syy, idea tai jokin hyvä tarkoitus, tai jos vaikka yhtäkkiä kaikki alkaisivat taas lähentyä toisiaan, niin se olisi se paras tilanne. Jos kaikki alkaisivat omissa elämissään… jos yhteenpaluu kävisi kaiken tämän jälkeen järkeen, sillä sitä kuitenkin tarvitsee taukoja.”