Ville Valo kertoo treenaavansa ”helvetisti” tulevia keikkoja varten: ”Olen päättänyt olla tahrimatta HIMin biisien muistoa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.4.2022

Legendaarisen rockyhtye HIMin keulakuva Ville Valo julkaisi hetki sitten uuden sooloprojektinsa VV:n singlen ”Loveletting”. Kyseessä on maistiainen VV:n vuonna 2023 julkaistavalta albumilta. 

Albumin myötä Valo valmistautuu yhtyeineen myös keikkoja varten. Kattava kansainvälinen VV / Neon Noir Tour 2023 lähtee liikkeelle ensi vuoden tammikuussa Tavastia-klubilta ja kiertää ympäri Eurooppaa.

Tuoreessa Metal Hammerin haastattelussa Valo kertoo, että hän suhtautuu tulevaan kiertueeseen hyvin vakavasti.

”Tykkään olla ajoissa ja minulla on pitkät deadlinet, koska minun on koottava bändi. Olen varma, että siitä tulee hienoa, mutta siihen liittyy paljon treenejä, ja olen yksi niistä ihmisistä, joiden täytyy harjoitella helvetisti. Siitä tulee outo vuosi, mutta olen päättänyt olla tahrimatta HIMin biisien muistoa.”