Ville Valo muistelee Ozzy Osbournen antaneen neuvon yleisön haltuun ottamiseen: ”Näytä heille rintasi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.1.2023

Vanhemmilla rock- ja metallimuusikoilla on antaa usein hyviä neuvoja, mitä tulee esiintymiseen ja yleisön haltuun ottamiseen. Ozzy Osbourne on kieränyt maailmaa sekä Black Sabbathin laulajana että soolouraa tehneenä artistina. Luonnollisesti Pimeyden prinssillä on siis taskussaan kikka jos toinenkin yleisön haltuun ottamiseen.

Nyt HIMista tunnettu Ville Valo paljastaa tuoreessa NME:n haastattelussa, että Osbournella oli kerran antaa myös hänelle viisaita neuvojaan. Valo muistelee tapaamistaan Osbournen kanssa:

”Tapasin Ozzyn kerran. Se oli aika siistiä. Ainoa asia, jonka muistan, oli se, että hän sanoi minulle: ’Jos et saa ensimmäistä riviä liikkeelle, näytä heille rintasi’.”

Neuvo ei ole kuulemma vielä tullut käytetyksi lavalla, mutta koska Valoa sanojensa mukaan jännittää hieman tuleva Neon Noir -albuminsa kiertue, aikoo hän pitää Ozzyn vinkit mielessä.

”Joka kerta, kun sitä [uutta musiikkia] on kokeiltu lavalla, olen vain erittäin hermostunut. Seuraavalla kiertueella kirjoitan settilistaan: ’Muista Ozzyn viisaus tissien näyttämisestä silloin, kun paska osuu tuulettimeen’. Se saattaa toimia.”