Vince Neilille sataa kritiikkiä L.A. Gunsin Phil Lewisilta: ”Minulta ei löydy yhtään sympatiaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.11.2021

Mötley Crüen laulaja Vince Neil on kerännyt ihmisiltä vuosien mittaan paljon kritiikkiä ja naurua tämän hetkisestä lavakunnostaan. Vaikka laulajan oli määrä aloittaa vakava kuntokuuri ja treenaus bändin paluukiertuetta varten, esitteli Neilin hiljattainen soolokonsertti edelleen lavalla puhtia vailla olevan laulajan.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Nyt rock-yhtye L.A. Gunsin keulakuva Phil Lewis lähettää kritiikkiä Neilin suuntaan. Lewis sanoi TotallyDrivenTV:n ”The Bay Ragni Show’ssa” muun muassa seuraavaa:

”En halua olla kuten ne pari tyyppiä, jotka nousevat lavalle ja  puolivälissä settiä  sanovat: ’Voi vittu. Olen ihan rapakunnossa. En ole tehnyt tätä pitkään aikaan.’ No… Olet varmaan nähnyt… Tiedät, kenestä puhun. Ja oli säälittävää nähdä, kun stadiumkiertueen pääesiintyjän laulaja ei selvinnyt edes neljästä biisistä. Älä viitsi! Keulakuvana, laulajana, sinulla on vitun suuri vastuu nostaa, varsinkin jos bändi on noin vitun iso. Joten, minulta ei löydy yhtään sympatiaa. Se vaatii työtä. Se vaatii kurinalaisuutta.”

Lewis itse kertoo harrastavansa juoksua ja käyttää soutulaitetta pysyäkseen laulukunnossa.

Luetuimmat

Uusimmat