Vince Neilin tyttöystävän mukaan Neil ”kuntoilee kuin hullu” Mötley Crüen paluukiertuetta varten

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.4.2020

Vuonna 2019 heavy metal -yhtye Mötley Crüe pyörsi näyttävästi aikaisemman päätöksensä olla palaamatta enää keikkalavoille räjäyttämällä asiasta tehdyn kirjallisen sopimuksen kirjaimellisesti taivaan tuuliin. Pian tämän jälkeen yhteiskiertue Def Leppardin ja Poisonin kanssa julkistettiin, ja ihmiset ovat odotelleet sekä innolla että kauhulla bändin nousemista jälleen lavalle.

Yksi keskustelunaihe paluun yhteydessä on ollut solisti Vince Neilin kunto. Ihmiset ovat jo jonkin aikaa pilkanneet Neilia mm. hänen ulkonäöstään lihomisen myötä. Myös hänen laulusuorituksensa ovat saaneet kärkkäitä kommentteja ja nettihiteiksikin nousseita ”väärin kuultuja” -lauluvideoita.

Tammikuussa bändin basisti Nikki Sixx vakuutteli, että Neil on tehnyt kovasti töitä kuntokuurillaan ollakseen jälleen hyvässä kunnossa, kun bändi vihdoin aloittaa kiertueensa. Nyt myös meikkitaiteilija ja Neilin tyttöystävä Rain Hannah on vakuutellut, että Neil on tehnyt paljon töitä kuntonsa kohentamiseksi. Instagramin ”tarinat”-osiossa jaetulla videolla Hannah kuvailee Neilin ”kuntoilleen kuin hullu”, ja että hän on myös jo suunnitellut tulevia esiintymisasujaan.