Virittäkää kanava valmiiksi: Mokoma esiintyy perjantaina suositussa Yle Olohuone -ohjelmassa

Suomen suosituimpiin metallipumppuihin lukeutuva esiintyy perjantaina Ylen suurta suosiota nauttivassa -ohjelmassa. Kyseessä on poikkeusoloissa tsemppaava formaatti, jonka kuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

”Koe livekeikkoja omalta kotisohvaltasi tai naura yhdessä humoristisille kuville. Nämä ovat vain pieniä esimerkkejä Olohuoneen monipuolisesta valikoimasta! Ohjelmaa tehdään vahvasti yhdessä yleisön kanssa, joten se varmasti tuo mukanaan yllätyselementtejä tekijöillekin.

Koronakaranteenissa olemme tasavertaisesti kaikki, joten miksi emme jakaisi kuvia, videoita ja tekstejä kotoisista tunnelmista toisillemme! Vertaistuki ja huumori auttavat, jos elo muuttuu liian raskaaksi! Tehdään ja ollaan virtuaalisesti yhdessä!”

Ohjelmassa tullaan näkemään tynkä-Mokoma, sillä henkilörajoitusten vuoksi soittajamäärääkin on jouduttu hieman karsimaan.

”Olohuoneen keikalla nähdään totutusta poikkeava Mokoma-kokoonpano henkilömäärärajoitusten takia. Ensimmäistä kertaa yhtyeen 23-vuotisen historian aikana Mokoman fanit kuulevat, miltä yhtyeen kappaleet kuulostavat trio-muodossa.

Marko Annala & Tuomo Saikkonen -duon lisäksi sointia rikastaa basisti Santtu Hämäläinen, joka tarttuu kuitenkin basson sijasta kitaraan. Saikkonen kertoo, että Mokoman studioäänitteillä äänimaisemia maalaava Hämäläinen on loistava kitaristi, vaikka tämä onkin tutumpi näky keikoilla basson kanssa.”

Yle Olohuone huomenna, 17. huhtikuuta klo 19.05 alkaen.

Kommentoi julkaisua