Voice julkaisi ”Winter Song” -kappaleen ja musiikkivideon

-kuoro on julkaissut oman versionsa Sara Bareillesin ja Ingrid MichaelsoninWinter Song” -kappaleesta 15. joulukuuta. ”Winter Song” on kuultavissa Spotifyssa, ja siihen liittyvä musiikkivideo löytyy YouTubesta.

 

– Joulukonserttien siirryttyä vuoteen 2021 koronatilanteen vuoksi halusimme jakaa tunnelmallisen, talvisen laulun äänitteen ja videon muodossa. ”Winter Songin” tekstissä kerrotaan, miten joulukuu ei koskaan ole tuntunut näin väärältä, mikä tuntuu puhuttelevalta juuri tässä ajassa. Kuitenkin laulu virittää myös toivon ääniä siitä, miten elämä lopulta jatkuu, kertoo kuoronjohtaja Tarja Erkkilä.

 

– Äänityksien aikana tuli vahva visio siitä, että haluan videolle kuoron taustalle kotipaikkakuntani kauniimpia maisemia, jotka huokuvat levollisuutta ja rauhaa ja näin sopivat kappaleen tunnelmaan hienosti. Siispä kuvaukset toteutettiin Hankamäen upeissa maisemissa, Erkkilä jatkaa.

Kappaleen äänitys, miksaus ja masterointi toteutettiin hankasalmelaisella JaBa Studiolla. Musiikkivideon kuvauksesta ja videoeditoinnista vastasivat Touko Pääkkönen ja Leevi Hintikka. Voicea säestivät sellisti Elias Kahila, viulisti Iina Hirvonen, pianisti Pilvi Erkkilä ja syntetisaattoribassoja soittaa Samuli Erkkilä.

Kommentoi julkaisua