Voivod aloittaa uuden studioalbuminsa nauhoittamisen lähiaikoina

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.7.2021

Kanadalainen metalliyhtye  aikoo käynnistää uuden studioalbuminsa nauhoituksen heinäkuun lopussa. Bändi astelee sisälle Kanadassa sijaitsevaan RadicArt Recording Studiosiin, jossa nauhoitukset bändin 15. studioalbumia varten aloitetaan.

Uuden albumin tuottajana toimii jälleen Francis Perron, joka oli puikoissa myös vuoden 2018 ”The Wake” -albumilla. Albumin julkaisua voi odottaa vuodelle 2022 Century Median kautta.

Bändin rumpali Michel “Away” Langevin kommentoi:

”On tapahtunut niin paljon, etten edes tiedä mistä aloittaa… Viime aikoina on ollut ihanaa, kun julkaisimme ’Hypercube Sessionsin’ verkossa ja soitimme kaksi ensimmäistä livekeikkaa pitkään aikaan. Nyt emme vain malta odottaa tulevaa Euroopan-kiertuetta tämän vuoden lopussa! Tällä hetkellä hiomme musiikkia seuraavaa albumiamme varten, jonka äänitykset aloitamme ensi viikolla. Täytyy sanoa, että on todella jännittävää säveltää uutta materiaalia Chewyn, Rockyn ja Snaken kanssa. Lopuksi, olemme myös olleet mukana tekemässä We Are Connectedia, Felipen kauan kaivattua virallista Voivod-dokumenttia. Me etenemme!”