Volbeatin konsertti Suomessa jouduttu perumaan – syynä Postin tukilakosta aiheutuneet logistiset ongelmat

Kukaan ei liene välttynyt parhaillaan käynnissä olevan Postin työntekijöiden lakon ja lukuisten tukilakkojen seurauksista. Sen lisäksi, että kirjeet eivät kulje, joukkoliikenne on takunnut pääkaupunkiseudulla, sovitteluihin pyrkineet neuvottelut eivät ole edenneet, on lakko nyt vaikuttanut myös tanskalaisen Volbeatin huomiseen Suomen-konserttiin.

Volbeatin Hartwall Arenan keskiviikon konsertti on jouduttu perumaan, kun Postin tukilakko pysäytti merillä myös Suomen lipun alla kulkevan rahtiliikenteen. Vaihtoehtoja konsertin toteuttamiseksi selviteltiin viimeiseen asti, mutta tiukkojen kiertueaikataulujen vuoksi siihen ei löydetty ratkaisua. Ostetut liput voi palauttaa Ticketmasterille.

Yhtye kommentoi Facebookissa:

”Hello, Finland! Due to the current country-wide labor strikes, we will unfortunately have to cancel our show at Hartwall Arena this Wednesday, November 27th. Many of the people and services that we depend on to get the bands, touring crew and gear safely to and from Helsinki will be on strike and it will be impossible for us to arrive in your beautiful city in time for the show. Please contact your point of purchase for a full refund.

Please know that we hope for these strikes to have a positive outcome, and we are already planning our next trip to come play for all of you amazing fans (announcements to be made soon). In the meantime, please keep rocking, have a great holiday season and we will see you in the new year!”

Lippujen palautusohjeet:
– Lippujen palautusta varten pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 29.2.2020 mennessä.

Palautuslomake suomeksi
Palautuslomake englanniksi

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN-numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumista.

PERUUNTUNUT KONSERTTI:
Volbeat (DK) – Rewind, Replay, Rebound World Tour
+ Special Guests: Baroness (US), Danko Jones (CA)
ke 27.11.2019 Hartwall Arena, Helsinki

Kommentoi julkaisua