Von Hertzen Brothers kahdelle keikalle Helsingin Kulttuuritalolle joulukuussa

Odotetun paluun yleisön eteen tekevä Von Hertzen Brothers nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina ja lauantaina 1.-2. joulukuuta kahden keikan voimin. Intensiivisillä ja hurmoksellisilla esiintymisillään myös kansainvälistä mainetta kerännyt Von Hertzen Brothers viimeistelee parhaillaan tulevaa seitsemättä pitkäsoittoaan ”VII: War Is Over”.

Von Hertzen Brothersin laulaja-kitaristi Mikko on innoissaan tulevista keikoista. ”Pienen hengähdystauon jälkeen tuntuu todella mahtavalta palata lavoille varsinkin kun on uudenkarheaa materiaalia mitä esittää. Elokuussa 2016 laskeutuneen esiripun takana on käynyt mieletön kuhina ja henkisen ”pöydän putsaamisen” jälkeen uudelle on annettu tilaa syntyä, kasvaa ja valmistua. Tuleva levy, ”VII: War Is Over”, käsittelee ajatusta siitä miten emme voi antautua pessimismille ja todeta vallitsevan sekasorron tilan olevan ainoa mahdollinen. Harmonia ja rauha toteutuu vain, jos ajattelemme sen olevan tässä ja nyt. Tämän ajatuksen olemme pyrkineet pukemaan uuteen VHBn musaan ja tuomme sen lavoille. Kultsan kahdella keikalla esitämme tietenkin vanhaakin materiaalia. Meillä on jo pellepeloton-hatut päässä ja tässä vaiheessa on jo selvää, että illat tulevat poikkeamaan toisistaan melkolailla.

Molempien keikkojen liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä keskiviikkona 24. toukokuuta klo 9 alkaen. Myynnissä on yhden ja kahden päivän lippujen lisäksi myös ikärajattomia istumapaikkoja.

LIPUT:
Myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä ke 24.5.2017 klo 9
Alk. 37,50 EUR

www.vonhetrzenbrothers.com
www.kulttuuritalo.fi
www.fullsteam.fi

Kommentoi julkaisua