Von Hertzen Brothersilta Best Of -kokoelmalevy huhtikuussa

Von Hertzen Brothers julkaisee ”Best Of” -kokoelmalevyn 11. huhtikuuta. Albumille on koottu kahden ennen julkaisemattoman biisin lisäksi 12 VHB- helmeä bändin kymmenvuotisen uran ajalta, yhtyeen kaikki musiikkivideot sekä yli tunnin live-kooste Tavastia-klubilta vuodelta 2008. Mukana on myös veljesten itsensä kuvaamia videoblogeja Stars Aligned levyn tekoprosessista Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote.

Yhtyeen fanit pääsivät poikkeuksellisesti mukaan kokoelma-albumin tekoon kun bändi pyysi heiltä piirroksia levyn kansivihkoon. Piirroksia kertyi liki sata, joista suurin osa päätyikin kuvittamaan kokoelmaa.

Mikko von Hertzen kommentoi: “Meille on monta kertaa ehdotettu Live-levyn tekemistä. Ja todella moni on tullut kertomaan keikan jälkeen, että he vasta meidät nähtyään livenä tajuavat mistä on kyse. Halusimme sen takia liittää yhteen tähän pakettiin uramme parhaat biisit ja bändin live- puolen. Tarkoituksena oli koostaa jotain, millä olisi parhaat mahdolliset edellytykset esitellä bändi uudelle yleisölle, unohtamatta vannouteimpia fanejamme, jotka ovat kieli pitkänä odottaneet jonkinnäköistä live-pläjäystä. Parhaat juttumme ovat aina syntyneet yhteistyössä faniemme kanssa ja tällä kertaa saimme heiltä upeita piirroksia, joita käytimme levyn visuissa”.

Yhtyeen toinen albumi Approach palkittiin vuoden rock-albumina Emma-gaalassa vuonna 2007 ja myi hieman myöhemmin kultaa. Kolmas täyspitkä levy Love Remains the Same meni heti virallisen albumilistan kärkeen ja myi kultaa vuoden 2009 alussa. Viimeisin studioalbumi Stars Aligned julkaistiin 2011 ja se meni edellisen levyn tavoin suoraan listakärkeen julkaisuviikollaan ja palkittiin kultalevyllä saman vuoden lopulla.

Ahkerana keikkailijana tunnettu Von Hertzen Brothers ammentaa musiikkiinsa vaikutteita kauttaaltaan 70-luvulta nykypäivään asti ja kuvailee kappaleidensa kertovan kiehtovia tarinoita rakkaudesta ja elämän hohdosta.

Yhtye on mahdollista tavoittaa klubikeikoilta ympäri Suomea kokoelmalevyn julkaisun tiimoilta.

Hämeenlinna Sirkus 23.3.
Nilsiä Ravintola Piazza 24.3.
Vantaa Tulisuudelma 30.3.
Kouvola House of Rock 7.4.
Jyväskylä Lutakko 8.4.
Helsinki Nosturi 14.4.

Albumin biisilista näyttää seuraavalta:

1.Rubicon
2. Let Thy Will Be Done
3. Angels’ Eyes
4. Disciple Of The Sun
5. Miracle
6. Freedom Fighter
7. Experience
8. Voices In Our Heads
9. Kiss a Wish
10. Always Been Right
11. Brother
12. Somewhere In The Middle
13. In The End
14. 21st Century Schizoid Man

Live –DVDn biisilista on:

1. Bring Out The Sun
2. Spanish 411
3. Let Thy Will Be Done
4. Freedom fighter

5. Somewhere in the middle

6. In the end

7. River

8. I came for you

9. The willing victim

Kommentoi julkaisua