Vuoden kenties kovin kotimainen rock-tulokas esittäytyy: Shereigniltä single ”Losing Sight”!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.11.2020

Kotimainen Shereign on valmis esittäytymään. Huolella valmisteltu rock-yhtye perustettiin jo vuonna 2015 kitaristi Joonas Pulkkisen (Black Light Discipline) toimesta, ja mukana lopullisessa kokoonpanossa on entisten bändikaverien lisäksi muun muassa Fear of Dominationista tuttu karismaattinen laulajatar Sara Strömmer. Voimakkaita kitaravalleja, melodista melankoliaa ja vahvaa energiaa huokuva yhtye lähtee valloittamaan musiikkikenttiä tositarkoituksella. Voit kuunnella ”Losing Sight” -kappaleen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Shereign tulee olemaan voima, joka kaataa ovia ja sekoittaa ihmisten päät!” Pulkkinen kuvailee yhtyettä. ”Bändin jäsenillä on tahoillaan jopa yli 15 vuotta kokemusta keikkailusta, musiikkibisneksestä ja kappaleiden säveltämisestä. Tämä on tehnyt yhtyeen tavoitteet erittäin selviksi, sillä tähtäimessä on pitkä ammattimainen artistin ura hyvällä musiikilla varustettuna.”

Shereign julkistaa tänään uransa debyyttisinglen. ”Losing Sight” -kappale sinetöi bändin kokoonpanon kohtalon ja on sen myötä luonnollinen valinta ensimmäiseksi julkaisuksi.

Kun aloin vuonna 2015 säveltämään kappaleita Shereigniä varten, kolmantena biisinä syntyi ”Losing Sight”. Säveltämisen jälkeen vahvistui tunne, että Shereign tulee olemaan todella hyvä juttu”, Pulkkinen muistelee.

Hain Shereigniin laulajaksi vuonna 2018 juuri tällä kappaleella. Lähetettyäni Joonakselle demolaulut hän päätti varsin nopeasti, että laulajan pesti on minun. Niinpä Losing Sight -kappaleella on elämässäni monia merkityksiä. Lyriikat kertovat siitä, miten jokin vanha asia saatetaan päätökseen, mikä antaa taas tilaa uudelle. Tosin aina silloin tällöin saatamme myös unohtaa ne asiat, joilla on oikeasti eniten merkitystä”, Strömmer kuvailee.

Kappaleesta julkaistaan myös myöhemmin musiikkivideo. Rytinällä rock-kentälle laukkaava Shereign ehti jo napata itselleen keikkamyyjän Nem Agencystä ja bändin debyyttikeikatkin oli jo joulukuulle buukattu, mutta korona pisti tämänkin porukan suunnitelmat uusiksi. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, ja Shereign lupailee lisää musiikkia tulevan talven aikana. Long may Shereign!

Shereign on:

Sara Strömmer – laulu
Joonas Pulkkinen – kitara
Timo Pönni – kitara
Jani Rissanen – basso
Miikki Kunttu – rummut

https://www.facebook.com/shereignband
https://www.instagram.com/shereignofficial/
https://www.shereignband.com/