W. Iivarinen julkaisee uuden maistiaisen tulevalta ”Huonoja uutisia”- albumiltaan

Kulttisuosiota nauttineesta TYTÄR-yhtyeestä soolouralle lähtenyt W. Iivarinen julkaisee kolmannen albuminsa syksyllä 2021. Raskaan rockin, melankolisen laulaja-lauluntekijämusiikin ja elektronisten soundien yhdistelmä on vangitseva, kuin fuusio Sielun Veljistä ja The Prodigystä.

Ennen ”Huonoja uutisia”-nimisen albumin julkaisua luvassa on singlejulkaisuja, ja nyt on vuorossa ”Kuolema on hiljainen kuiskaus”-niminen single. Levyltä on aikaisemmin ilmestynyt single ja musiikkivideo ”Kyynelten juhla”.

”Kuolema on hiljainen kuiskaus” edustaa levyn rockimpaa tyyliä. Metallisen diskopumppauksen ohella kappaleen tarttuva ja suoraviivainen kertosäe nostaa hattua samalla myös Gösta Sundqvistille, yhdelle suurimmista!” kertoo Iivarinen uudesta sinkusta.

Iivarisen musiikki edustaa tämän päivän trendejä kuten jo hyvin vahvasti esillä olevaa laulaja-lauluntekijävetoisen modernin konemusiikin buumia. W. Iivarisen musiikista omaleimaisen tähän ”buumiin” nähden tekee hänen visionäärinen kykynsä yhdistää rouhea suomenkielinen rock ja konemusiikki tanssittavaksi. Tuleva albumi ”Huonoja uutisia” kertoo tositarinan läheisen ihmisen menettämisestä. Aihe on universaali ja koskettaa jokaista ihmistä jossain vaiheessa. Albumissa on siis tarttumapintaa hyvinkin laajalle yleisölle. Tarinan kertojana Iivarinen jatkaa nöyrästi Rauli Baddingin ja edellä mainitun Gösta Sundqvistin viitoittamalla tiellä.

Ohessa myös video ensimmäisrstä singlestä ”Kyynelten juhla”.

Kommentoi julkaisua