Wacken Metal Battle Finland -voittaja ampuu kovilla kohti ulkomaista menestystä: Awake Againin uusi kappale kuunneltavissa

Vuonna 2018 Suomea Wacken Metal Battle -voittajana Saksan jättifestivaaleilla edustanut Awake Again on jälleen hereillä ja julkaisee tänään ensimmäisen ”Into Two” -singlensä tulevan neljän sinkun sarjasta. Sujuvasti metallin, post-hardcoren ja popin yhdistävä nelikko kuvaa omia tekemisiään mainiosti System of a Downin hulluuden, Enter Shikarin elektrotykityksen ja Bring Me The Horizonin soundien ristisiitokseksi, ja nyt julkaistu biisi on hyvä esimerkki tästä hallitusta kaaoksesta. ”Into Two” on myös uuden luvun alku Awake Againin uralla. Voit kuunnella kappaleen tästä:

”’Into Two’ on massiivisten rumpujen, raskaiden kitaroiden ja moniulotteisten konesoundien hyökyaalto, ja lopputuloksena on raskaan metallin ja tarttuvan popin täydellinen liitto”, yhtye kuvailee.

Yhteistyössä tanskalaisen tuottajan Christopher Stjernen kanssa tehdyn biisin laulut on äänitetty Stjernen studiolla Kööpenhaminassa ja muut osiot yhtyeen kotikaupungissa Turussa. Miksauksesta vastaa yhtyeen luottomiksaaja, Grammy-ehdokkaanakin ollut, tanskalainen tuottaja Jacob Hansen, joka sai aikaan sekä valtavan että herkän lopputuloksen.

”Kappaleen sanoitukset kertovat muutosprosessista vanhasta uuteen, negatiivisesta positiiviseen. Vanha turmeltunut osa jätetään ulkopuolelle, ja jäljelle jää vain uusi täydempi kokonaisuus. Tämä prosessi kuvastaa myös bändin aikaa viimeisen julkaisun jälkeen, josta on jo lähes kaksi vuotta.”

Bändi kuvasi viihdyttävän ja varsin realistisen kulissien taakse kurkistavan dokumentin tämän kesän SmugglerRok-keikkaan valmistautumisesta ja itse keikkareissusta. Tulevia keikkoja odotellessa hyppää rockbändin matkaan täällä!

Awake Again on:
Matti Österman – Laulu
Markus Puranen – Rummut
Kasper Hellström – Kitara & Koskettimet
Ville Loukola – Basso

www.facebook.com/awakeagainband
www.instagram.com/awakeagainofficial

Kommentoi julkaisua