Wake Up Frankie tekee kunniaa Children Of Bodomin ”Sixpounder”-biisille

2020

Viime syksynä Wake Up Frankie osui keskelle omituisten sattumusten sarjaa. Hyvässä nousukiidossa oleva yhtye jamitteli treenikämpällään Children Of BodominSixpounder”-biisiä, josta tulikin varsin mainio versio. Seuraavana päivänä ilmoitti päättävänsä toimintansa tutussa kokoonpanossaan. Uutisista hämmentyneinä ja samalla bändiä suuresti kunnioittaen Wake Up Frankie päätti sisällyttää ”Sixpounder”-versionsa ensi elokuussa julkaistavalle EP:lleen. Tänään julkaistavaan Wake Up FrankienSixpounder”-versioon on kuitenkin lisätty melodisuutta, ja stemmoja päivittettiin vuoteen 2020. Voit kuunnella tulkinnan tästä:

Yhtye kertoo biisistä seuraavaa:

”Biisi on ennemmin tribuutti kun coveri, ja siitä yritettiin tehdä mahdollisimman samanlainen kuin alkuperäinen. Kitarasoolot on Oton ja Veskun vetämänä pyritty vetämään ’note to note’ Laihon orkkiksen mukaan, koska bändi ollut meidän kaikkien teini-iässä helvetinmoinen vaikuttaja”.

7. elokuuta julkaistavalta ”Green Is The New Black” -EP:ltä on jo aiemmin saatu maistiaisia, kun bändi julkaisi ”Ignite”-singlensä huhtikuun puolivälissä. Luvassa on vielä lisää yllätyksiä, kun seuraava biisi julkaistaan kesäkuun lopussa, viikonloppuna, jolloin bändi olisi esiintynyt Tuska-festivaaleilla Helsingissä.

Wake Up Frankie on:
Kasperi Meriläinen – laulu
RisOtto – kitara
Vesa-Matti Pääkkönen – kitara
Dimi Kavvadas – basso
Jari ”Jykä” Rantanen – rummut

www.facebook.com/wakeupfrankieband
www.instagram.com/wakeupfrankieband

Kommentoi julkaisua