Waltari palaa lavoille klassikkoporukalla ”So Fine” -albumin täyttäessä 30 vuotta

Kirjoittanut Päivi Närvänen - 25.2.2024

Viime syksyn ”Torcha!” -juhlakiertue sai Waltarin fanit kyselemään kuumeisesti: ”Kai te teette samanlaisen kiertueen ”So Fine” -levyllekin?”

Nyt Waltari vastaa näihin pyyntöihin ja palaa lavoille kansainvälistä menestystä niittäneen ”So Fine” -albumin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ilahduttamaan faneja klassisella kokoonpanollaan neljän keikan minikiertueen verran. Luvassa on kaikkea sitä mitä Waltarilta sopii odottaa: huikaisevia soittosuorituksia, yllätyksiä, hauskanpitoa – ja ennen kaikkea: musiikkia, joka kuulostaa yhtä hyvältä kuin 30 vuotta sitten! 100 ensimmäiselle lipunostajalle per keikkapaikka on myös luvassa juhlavuoden ”So Fine” -merchandiselahja.

Tässä kokoonpanossa soittavat: Kärtsy Hatakka, Sami Yli-Sirniö (Kreator), Janne Parviainen (Ensiferum) sekä Jariot Lehtinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kiertue pysähtyy seuraavilla paikkakunnilla:

19.04. On The Rocks, Helsinki
03.05. Tullikamarin Klubi, Tampere
11.05. Sawohouse Underground, Kuopio
24.05. 45 Special, Oulu

Bändin managementista kerrotaan, että juhlavuoden kunniaksi on luvassa uusi, päivitetty vinyyliversio ”So Fine” -albumista – lisäksi arkistojen syövereistä on löytynyt täysin ennen julkaisematonta ”So Fine” -demomateriaalia albumillinen ja tuntitolkulla videomateriaalia alkuperäisen levyn teosta. Näitä herkkuja tullaan tiputtelemaan vuoden mittaan yleisön saataville. Nyt julkaistuista erikoiskeikoista ilmoitetaan mystisesti, että ”Saattaa siellä lavalla joku muukin bändin lisäksi näkyä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat