Wanamo – Kosketus

Wanamo KosketusDemoluukusta tipahti seinäjokelainen demotekele ja odotukset nousivat samassa pykälän, kun puhutaan kuitenkin yhdestä Suomen parhaimmista rokkikaupungeista. Vuonna 2011 fuusioitui kaksi yhtyettä Wanamoksi julistaen raskaan rokin sanomaa. Keväällä 2013 julkaistu ”Kosketus”-single on yhtyeen neljäs julkaistu tuotanto; biisi onkin tuotettu selvästi aikaa käyttäen ja on laadukas kaikin puolin.

Ensimmäisistä tahdeista alkaen jalka hakkasi lattiaa tahtiin ja pää nytkyi kuin unisella opiskelijalla. Rytmisoittimet vievät vauhdikkaasti biisiä koko ajan eteenpäin eikä anna kuuntelijan väsyä. Laulaja on selvästi kokenut, mutta tulkinta jää hieman tunteettomaksi. Olisin toivonut hieman enemmän melodiaa, nostoja ja laskuja puhtaaseen laulantaan. Nyt kliinit osiot kuulostavat laiskalta ja tasapaksulta. Tosin artikulaatiosta on annettava isot plussat. Sanoitukset aiheuttavat myös hieman hämmennystä: runoutta ja vertauskuvia on yritetty hakea, mutta ne kuulostavat irtonaisilta.

Kosketus” kaipaa sen viimeisen silauksen, mutta on kuitenkin menevä ralli ja saa janoamaan lisää. Pikku hiomisia siellä täällä niin puhutaan laadukasta musiikkia tuottavasta yhtyeestä, joka voi hyvinkin 3 vuoden sisällä esiintyä Provinssin lavalla.

7/10

Kappalelista:
1. Kosketus


https://www.facebook.com/wanamo.bandi

https://myspace.com/wanamo

Kirjoittanut: Toni Vesala

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: