Warmen julkaisee odotetun ”Here For None” -albuminsa elokuussa: Levyn tiedot julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.5.2023

Janne Wirmanin (Children of Bodom) luotsaaman Warmen-metalliyhtyeen tuore levy julkaistaan Reaper Entertainmentin kautta: ”Here For None” -nimeä kantava pitkäsoitto ilmestyy 18. elokuuta. Albumin kansitaide ja kappalelista on nyt myös julkaistu. Levy tulee sisältämään vanhoille kuulijoille takuuvarmoja yllätyksiä.

Luvassa on varsinaista herkkua sekä Warmenin jo tunteville että musiikkimme vasta löytäville. Olemme panostaneet tähän levyyn paljon, ja se edustaa meitä musiikillisesti täysin – paljon melodisia juttuja, sekopäisiä sooloja sekä brutaalia riffittelyä!” Janne Wirman kuvailee.

”Here For None” -levy edustaa uutta aikakautta periaatteella ”kuningas on kuollut – kauan eläköön kuningas”. Warmenin uusi tuotanto on aiempaa raskaampaa, ja uuden jäsenistön myötä Warmen jatkaa Jannen entisen bändin perintöä upealla tavalla.

Tulen aina olemaan Children of Bodomin Janne. Se on minulle ihan ok, olen siitä iloinen eikä minun tarvitse peitellä menneisyyttäni. Se on myös hyvä asia Warmenille”, Janne Wirman toteaa. Yhdessä veljensä Antti Wirmanin ja pitkäaikaisen ystävänsä Jyri Helkon kanssa kolmikko värväsi uudistuneeseen kokoonpanoon rumpuihin Seppo Tarvaisen sekä Ensiferumin Pete Lindroosin laulajaksi, joiden myötä tuleva levy onkin takuuvarma melodisen death metallin taidonnäyte.

Warmenin musiikillista perintöä voi todistaa livenä elokuussa Summer Breeze Open Airissa Saksassa, jossa yhtye soittaa virallisen albuminjulkaisukeikkansa.

”Here For None” -albumin kappalelista:
1 Warmen Are Here For None
2 The Driving Force
3 A World Of Pain
4 Too Much, Too Late
5 Night Terrors
6 Hell On Four Wheels
7 The End Of The Line
8 Death’s On Its Way
9 The Cold Unknown
Bonus:
10 Dancing With Tears In My Eyes

Warmen on:
Janne ”Warman” Wirman – kosketinsoittimet
Petri Lindroos – laulu
Antti ”Warman” Wirman – kitara
Jyri Helko – basso
Seppo Tarvainen – rummut

Diskografia:

UNKNOWN SOLDIER (2000)
BEYOND ABILITIES (2001)
ACCEPT THE FACT (2005)
JAPANESE HOSPITALITY (2009)
THE FIRST OF THE FIVE ELEMENTS (2014, 2023)

Luetuimmat

Uusimmat