Warner Bros. Records osti Artery Recordings -yhtiön

Warner Records osti muun muassa  post-hardcorea ja metalcorea julkaisevan Artery Recordings -yhtiön. Yhtiön entinen johtaja Shan Dan Horan vahvisti asian Altpress-sivustolle. Yhtyeen entinen johto Horan mukaan lukien eivät jatka uuden yhtiön palveluksessa.

”Kyllä, Artery myytiin Warnerille. En voi kertoa paljon itse sopimuksesta, mutta yhtiön levymyynnin kasvattaminen miljoonaan kappaleeseen vain viidessä vuodessa on huikea saavutus faneille, bändeille ja tiimille. Arvostan jokaista bändiä, jonka kanssa minulla on ollut kunnia kehittää Arterya. En ole varma, mitä Warner suunnittelee yhtiömme ja sen katalogin suhteen, mutta toivon heidän pitävän perintöämme yllä”, Horan kertoo tiedotteessaan.

Artery Recordings on julkaissut yhtyeitä kuten Attila, Chelsea Grin, Kublai Khan ja Iwrestledabearonce. Sen viimeaikaisiin bändeihin kuuluvat muun muassa Slaves, Capture (ex-Capture The Crown), Falsifer, She Must Burn ja Cold Black, joista kaksi ensimmäistä ovat parhaillaan julkaisemassa uusia albumeitaan yhtiön kautta.

Omistajuuden vaihto on kerännyt paljon mielipiteitä puolin ja tosin.  Slavesin kitaristi Johnny Craig on ottanut uutisen vastaan toiveikkaana, kun taas Chelsea Grinin kitaristi Jacob Hammond kommentoi asiaa kärkkäästi Twitter-tilillään. Hammondin twiitti on nähtävissä alhaalla:

https://www.instagram.com/p/BYMNsbLA-BD/

View this post on Instagram

New things.

A post shared by Wes Richmond 🔺🔻 (@westonrichmond) on

Kommentoi julkaisua