Wastedilta uusi albumi lokakuussa

Wasted 2013Suomen yksi suosituimmista ja merkittävimmistä punkbändeistä julkaisee uuden albumin lokakuun lopussa. 25.10 ilmestyvä ”Here Comes The Darkness” on järjestyksessään yhtyeen viides studiolevy. Kuudessa päivässä nauhoitetun albumin taustavoimiin kuului ensimmäistä kertaa Jarno Alho, joka paitsi nauhoitti ja miksasi levyn, toimi myös sen osatuottajana. Yhtye kuvailee tulevaa albumia aiempaa melodisemmaksi ja melankolisemmaksi rock’n’rollia ja teräviä kulmia unohtamatta. Ensimmäinen julkaistu kappale levyltä on vastustamattomasti rullaava nimikappale Here Comes The Darkness. Biisi on kuunneltavissa yhtyeen Soundcloud-sivuilla.

Vuonna 1996 perustettu Wasted on julkaissut ennen tätä neljä studioalbumia, yhden kokoelman sekä kaksi mini-LP:tä, joista jälkimmäinen on viime vuonna julkaistu Rugged, Raw & Unplugged, joka sisältää akustisia versioita yhtyeen vanhoista kappaleista.

Bändi on edelleenkin yksi tunnetuimmista suomalaisista nykypunkyhtyeistä myös ulkomailla, jonne Wasted suuntaa kiertueille jälleen ensi keväänä. Keikkoja soitetaan myös kotimaassa, mm. legendaaristen punkbändien kuten Cock Sparrer ja D.O.A. kanssa.

Facebook: https://www.facebook.com/wastedfinland?fref=ts

Soundcloud: https://soundcloud.com/wasted-finland

Kommentoi julkaisua