Wednesdey 13 kertoo seuraavasta albumistaan ja tulevasta omaelämäkerrastaan

Kuva: Jeremy Saffer

Murderdollsista tuttu horror punk -laulaja Wednesday 13 kertoi Sticks For Stones -sivustolle aikeistaan siirtyä vuoden lopussa studioon työstämään seuraavaa albumiaan. Mies kertoo:

”Kalenterimme on täynnä tästä hetkestä elokuuhun. Pohdimme hieman loppuvuotta. Olemme studiossa nauhoittamassa jatkoa ’Condolencesille’ [yhtyeen edellinen, vuonna 2017 julkaistu albumi] ennen vuoden loppua. Suunnittelemme, että saamme sen nauhoitettua ja valmisteltua ennen vuoden loppua ja toivottavasti ulos ensi kesänä. Aiomme kiertää jatkuvasti ja pitää koneen käynnissä. Yritämme kasvattaa bändin profiilia isommaksi ja viedä koko yhtyettä seuraavalle tasolle. Haluan rakentaa Wednesdey 13:ta. En ole tyytyväinen siihen, missä olemme. Haluan aina edistyä ja kasvaa. Luulen, että niin on jokaisella muusikolla – haluat tulla kuulluksi. Et tee tätä siksi, ettei sinua kuultaisi; teet tätä, koska haluat tulla kuulluksi. Haluan päästä suuremmalle tasolle ja haluan pistää pystyyn sellaisen show’n, että ihmiset miettivät pois kävellessään ’Voi luoja! Näinkö minä todella juuri tuon?’. Sillä tiellä me olemme. Saa nähdä, mitä käy. Asiat ovat leirissämme hyvin ja olemme innoissamme.”

Wednesdey 13 kertoi myös aikovansa kirjoittaa omaelämäkerran:

”Se on toinen asia listallani. Kun kaikki akustiset konsertit oli tehty, se oli jotain, mitä tajusin – minulla on paljon hienoja tarinoita ja minulla on paljon mielenkiintoisia asioita kerrottavana. Se on myös uniikki tarina siitä, mistä minä tulen ja miten päädyin tähän kaikkeen. Vaikka et tietäisi minusta mitään, se on viihdyttävää. Se on parhaillaan listallani asioista, joita tehdä. Se on jotain, mitä saatatte nähdä pian.”

 

Kommentit