Where’s My Bible julkaisee syyskuussa odotetun albuminsa ”Kave”

Kirjoittanut Ingeborg Roos - 26.6.2024

Where’s My Bible julkaisee syyskuun 13. päivä odotetun toisen albuminsa ”Kave” yhteistyössä Blood Blast Distributionin kanssa. ”Kave” sisältää monikerroksisen kokonaisuuden musiikkia.

“Levyllä käytetään ikivanhoja soittimia, jotka tuovat syvyyttä ja tunnelmaa. Niillä elementeillä rakentuu nykyinen Where’s My Biblen rouhea ja melodinen death metal -tyyli, jossa on myös vahvasti mukana black metalin piirteitä sekä folkloristisia ja viikinkimusiikin vivahteita.

Albumin teema käsittelee ihmismielen ongelmia suomalaisen ja pohjoismaisen mytologian kautta. Levyn teema kulkee yön pimeydestä aamun valoon ja takaisin pimeään kiertäen shamanistista kehää”, kertoo bändin laulaja Jussi Matilainen.

Yhtye juhlii albumia levynjulkaisukeikalla syyskuun 13. päivä legendaarisella Lahden Mössöllä. Lavalle astelevat myös kotimaan metalliylpeys Brymir ja kovaa nousua tekevä Enemies Everywhere. Illan toteuttavat yhteistyössä Black March Evens ja Möysän Musaklubi.

Liput myynnissä nyt www.tiketti.fi

Where’s My Bible on julkaissut tulevalta albumilta jo kaksi singleä, joista on tehty myös upeat musiikkivideot. ”Fenrir” ja ”Creator Of Abyss” löytyvät kaikista suoratoistopalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy