Whitesnake julkisti uuden basistinsa: Tanya O’Callaghan korvaa Michael Devinin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.11.2021

Pitkäaikainen hard rock -yhtye Whitesnake ilmoitti tovi sitten, että bändin basisti Michael Devin jättää yhtyeen. Devinin tilalle oltiin kuitenkin jo ehditty löytää uusi muusikko basson varteen.

Nyt bändi tiedottaa, että jatkossa basson varressa nähdään basisti Tanya O’Callaghan. O’Callaghan on uransa aikana soittanut bassoa esimerkiksi entisen Guns N’ Roses -rumpali Stephen Adlerin luotsaamassa Adler’s Appetite -yhtyeessä.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Jostain syystä Whitesnakessa ei ole koskaan aiemmin soittanut naismuusikkoa. Mutta kun näimme Tanyan esiintyvän ystävämme Stephen Adlerin bändin kanssa M3-festivaaleilla vuonna 2019, olimme kaikki aivan häkeltyneitä hänen energiastaan. Kun Whitesnake ja Michael Devin päättivät lähteä omille teilleen, Tanya oli ensimmäinen henkilö, johon otimme yhteyttä ja onneksi hän hyväksyi kutsumme tulla Snakeen. Olemme innoissamme ja iloisia voidessamme toivottaa Tanya O’Callaghanin tervetulleeksi osaksi Whitesnakea. Antakaamme musiikin puhua puolestaan!”, yhtye tiedottaa.

O’Callaghan itse kommentoi liittymistään bändiin seuraavalla tavalla:

”Tämä pikkukaupungin tyttö nipistää edelleen itseään sen takia, kuinka monen legendan kanssa minulla on ollut ilo työskennellä, kiertää ja levyttää viime vuosina, kun tein pelottavan soolohypyn Tyynenmeren yli ilman aavistustakaan siitä, miten kaikki kehittyisi. Se on ollut villiä kyytiä, ja juuri kun luulin, ettei se voisi enää tästä parantua, niin kuka soittaa. No hitto Whitesnake! Ja mikä parasta, saan astua bassoveljieni Rudy Sarzon, Tony Franklinin, Neil Murrayn ja Michael Devinin kenkiin. Onko tämä vitsi? Mikä uskomaton kunnia! Sydämeni räjähtää.”