Whitesnaken kiertuevahvistukseksi lisätyn Dino Jelusickin ääntä tullaan kuulemaan keikoilla ”paljon”, kertoo Joel Hoekstra

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.5.2022

Heavy metal -veteraani Whitesnaken tulevalle kiertueelle lisättiin vahvistukseksi multi-instrumentalisti Dino Jelusick, joka tunnetaan esimerkiksi Trans-Siberian Orchestrasta.

Whitesnaken kitaristi Joel Hoekstra kertoo tuoreessa The CMS Networkin haastattelussa, että Jelusick tulee laulamaan paljon bändin kiertueella.

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”No, [Dino on] myös uskomaton kosketinsoittaja, joten hänen taitonsa ovat suuret. Ja hän laulaa paljon – tarkoitan, että hän laulaa paljon taustalauluja, ja välillä David [Coverdale] laittaa hänet laulamaan joitakin rivejä kappaleista. Joten uskon, että mahdollisuus päästä maailmankiertueelle Whitesnaken kanssa ja mahdollisuus esitellä laulu- ja kosketinsoitintaitojaan on hänelle loistava tilaisuus. Hän on fantastinen lahjakkuus, ja hän on vielä nuori. Uskon, että hänellä on loistava tulevaisuus edessään. Minusta se olisi hänelle pari todella hyvin käytettyä vuotta.”

Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa 6. kesäkuuta.