Whorion järjestää omat grillibileet Nummirockissa

WhorionKuluneen vuoden alusta helsinkiläinen sinfonista äärimetallia soittava sekä tamperelainen erityisesti erilaisista chilituotteistaan tunnetuksi tullut löivät hynttyyt yhteen ja aloittivat yhteisen chilinkastikkeen suunnittelun. Tuloksena syntyi makea ja savuinen Promethean Flame nimeä kantava soossi, josta väkevyyttä löytyy 111000 scovillen edestä. Kastiketta tehtiin erikoiserä myytäväksi toukokuiselle As Divine Crumbles -kiertueelle ja jäljellä olevat pullot myydään Nummirock festivaaleilla 18-20.6.2015

Whorion järjestääkin kesän tykeimmät grillibileet Nummirockin festivaalialueella perjantaina 19.6. Anniskeluteltan läheisyydessä olevalla rannalla kuumenee kaksi isoa grilliä klo 14 alkaen ja grillaus jatkuu niin pitkään kuin ruokaa riittää. Mukaan on pakattu niin lihaa, makkaraa, leipää sekä myös jonkinlainen vegaaninen vaihtoehto. Käytössä on Promethean Flame chiliä ruuan maustamisessa ja marinoinnissa sekä itsetehtyä chilillä maustettua majoneesia. Voit myös tuoda omia syömisiä tullessasi ja käyttää meidän grilliä. Mukana myös grillausmestari ja Poppamies itse eli Marko Suksi.

Bändi kutsuukin kaikki festivaaleille osallistujat, chilin ystävät sekä yhtyeen fanit grillaamaan ja jakamaan kanssamme ainutlaatuisen kesäkokemuksen. Menossa mukana myös Varusteleka, joka on lahjoittanut tapahtumaa varten satunnaisesti osallistujien kesken arvottavia lahjakortteja. Osallistuminen ei maksa mitään ja mukaan pääsee omalla läsnäololla.

Promethean Flame chiliä saa paikan päältä 6€ hintaan ja siihen sisältyy myös tulista ruokaa suoraan grillistä. Myös muita Poppamiehen tuotteita on käytössä kuten virallinen Nummirock 2015 chili.

Kommentoi julkaisua