Whorion uuden albumin kimpussa: yhtye toivottaa tervetulleeksi uuden vokalistin sekä kitaristin

Whorion promo 2016Kaaoszinen arvostelussa edellisen ”The Reign Of The 7th Sector” -nimisen albuminsa tiimoilta paljon hehkutusta saanut kotimainen death metal -jyrä Whorion työstää parhaillaan materiaalia seuraavaa albumiaan varten. Yhtyeessä on tapahtunut edellisen albumin jälkeen muutoksia sillä bändiin hiljattain liittynyt Antti Lauri (Damnation Plan) on vakinaistettu bändin uudeksi kitaristiksi, ja uutena vokalistina tulevalla albumilla tullaan kuulemaan entisen vokalistin Arin tilalla Eero Harsunen, joka hoiti laulut bändin ulkomaankiertueella sekä klubikeikoilla viime vuonna. Yhtye tulee soittamaan ensimmäisen virallisen keikkansa uudistuneen kokoonpanonsa kanssa tämän kesän Tuska Open Airissa, jossa tullaan kuulemaan myös kaksi täysin uutta kappaletta bändiltä. Yhtye on julkaissut aiheeseen liittyen seuraavanlaisen viestin:

“Antin perfektionismi ja Eeron massiivinen kaikupohja tuovat tuoretta verta riveihin ja yhtye seisoo rintarinnan tukevampana kuin koskaan. Uusi albumi on kirjoitettu ja sovituksia tehdään paraikaa yhdessä ja erikseen. Soittajien kehityksen myötä on myös nostettu teknisyyttä korkeammalle, tarttuvuutta hiottu sekä melodiikkaa lisätty unohtamatta yhtyeen indentiteettiä. Lopun aikojen jousia viritellään ja tuomion pasuunoiden saattelemana alkaa matka kohti seuraavaa albumia.” -Ep.

Yhtye on lupautunut dokumentoimaan tulevan albuminsa valmistumista eksklusiivisesti Kaaoszinelle, ja tulemmekin julkaisemaan joka kuukausi yhden päivityksen liittyen yhtyeen tulevan albumin valmistumiseen. Tarkkailkaahan sivustoa mikäli yhtyeen seuraava levy sekä sen valmistuminen kiinnostavat.

Kommentoi julkaisua