Wintersun ja Asking Alexandria Tuskaan

Perjantaina 28.6. Tuskan päälavalle nousee tämän hetken kuumin kotimainen metallibändi, Jari Mäenpään luotsaama Wintersun, joka äskettäin julkaisi hartaasti odotetun “Time I”-albumin. Sunnuntaille 30.6. on lisätty englantilainen metalcore-suuruus Asking Alexandria, jonka viimeisin “Reckless & Relentless”-levy ilmestyi vuonna 2011.

Children Of Bodom on valitettavasti perunut Tuska-keikkansa. Yhtyeelle aukeni mahdollisuus suunnata kesällä Amerikan kiertueelle ja tästä johtuen bändi peruu muutamia kotimaisia festivaaliesiintymisiä, Tuskan ollessa valitettavasti yksi näistä.

Jo aiemmin vahvistuneet Tuska 2013 -esiintyjät:

NIGHTWISH, KING DIAMOND, TESTAMENT, BOLT THROWER, IHSAHN, LEPROUS.

Lisää Tuska 2013 -bändejä julkaistaan piakkoin.

ERIKOISERÄ KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA NYT MYYNNISSÄ
Rajoitettu erä kolmen päivän Tuska-lippuja on myynnissä erikoishintaan 110 euroa (+lippukaupan palvelumaksu) Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa, www.tiketti.fi, www.lippupalvelu.fi. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin.
Oikeudet kaikkiin ohjelman- ja aikataulunmuutoksiin pidätetään.

Tuska-festivaalin yhteistyökumppanit ovat RADIO ROCK, INFERNO, IMPERIUMI.NET ja KOFF.

LISÄTIETOA:
www.tuska-festival.fi
www.finnishmetalevents.fi

Kommentoi julkaisua

14 kommenttia

 1. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

  ASKING ALEXANDRIA!!! VIHDOIN!

 2. Avatar tuska oli tuska

  maailman suurin emobändi tuskaan? jos tuli viime vuoden -corevalinnoista noottia niin voin vain kuvitella :DD

 3. Hienoa että Tuska on siirtymässä tälle vuosikymmenelle!

 4. AA on täyttä paskaa

 5. Komppaan pomoa, VIHDOIN AA!

 6. Erikoishousuja ja virheellisellä tekniikalla rääyttyjä lyriikoita tiedossa, hienoa ettei Tuskaan enää tarvitse vakavasti harkita tulevansa. Kaikenmaailman -coreskeidalle pitäisi perustaa oma festari johonkin käpylään.

 7. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

  Mun mielestä ainakin just hyvä kun tuolakin alkaa olla vähän kaikille jotain. Se on tuo suuri uusi aluekin, joka pakottaa festarin miettimään laajempaa yleisöä kiinnityksiä valitessaan. :) Ja ainaki tällä hetkellä Tuskan kattaus vaikuttaa monipuoliselta ja kiinnostavalta kokonaisuudessaan!

 8. kiva et monipuolistuu mut olis ees ottanut sit jonkun paremman bändin kun joku pasking paskandrian joka saa sinne kampin kaikki emot ei saatana XD

 9. Mä jotenkin arvasin et Trash peikot ja möröt nousee koloistaan jo etukäteen ku kuulee et AA tulee Tuskaan. :)

 10. AA on muutenkin yksi niitä bändejä jotka pilaa coremusiikin ulkosen imagon muille. yhtye on sumerianilla ihan pelkkänä kassamagneettina, jotta sitten 13 vuotiaat tytöt voivat alapää märkänä mennä ostamaan v-aukkoisten mustahiuksisten ihanien ”miesten” levyjä.

 11. Riku Mäkinen Riku Mäkinen

  No, eipä oo jossain Wackenissa sun muissa pikkaisen isommissa metallifestareissa tarvetta tarjota ”vähän kaikille jotain”. Mutta ihan sama mulle, onko siellä Asking Alexandria vai ei, koska King Diamond. Ja jos nyt niin huonosti käy, ettei tuon AA:n aikana ole itselle mitään katsottavaa tarjolla, niin kaljateltta on sitä varten. Joten ei haittaa, mutta ei kyllä kiinnostakaan. PS: Se on THRASH ei trash.

 12. Arto Mäenpää Arto Mäenpää

  Suomi on vaan sen verta pieni maa, että sitä ei voi Saksaan verrata, jossa noita festareita rockiin / metalliin on pilvin pimein :)

 13. Aivan! näppäin puute ;)

 14. Taitaa olla Asking Alexandrian v-aukkopaikka aika ohi, ainakin Dannyn osalta kun mies näyttää tältä http://instagram.com/p/R8fMCZFclq/