Within Temptation aloitti ja Turbonegro päätti – Rockfest jyräsi toista iltaa Hyvinkäällä!

Rockfestin iltapäivä Hyvinkään lentokentällä sai arvoisensa alun, kun megasuosioon noussut nousi festivaalin päälavalle kello 15.30. Siitä alkoi kaikkiaan 13 raskaan rockin yhtyeen ilotulitus, joka sai arvoisensa päätöksen, kun Rise of The Northstar ja lopettivat soittonsa kello 1.30 sunnuntaiaamuna.

Illan huipuiksi päälavalla nousivat Within Temptationin lisäksi Dream Theater, In Flames ja Disturbed. Muiden lavojen valloittajia olivat One Morning Left, Diablo, Blind Channel, Rave The Reqviem, Chang, Huora ja Mokoma.

Hyvinkään lentokentällä 7.-9. kesäkuuta järjestettävän kaikkien aikojen massiivisimman Rockfestin pääartisteista ovat vielä luvassa sunnuntaina mm. ikisuosikit KISS ja Def Leppard. Oman musiikillisen mausteensa festivaalille tuovat lisäksi mm. The Ocean, Lordi, Temple Balls, Rytmihäiriö ja Ugly Kid Joe sekä The 69 Eyes, Oceanhoarse ja Sara.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle on noussut lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Rockfestin liput ovat myynnissä Lippupisteessä, Ticketmasterissa ja Tiketissä. Rockfestin ikäraja on K-18.

Kommentoi julkaisua