Within Temptation julkaisee uuden ”Entertain You” -singlen ensi viikolla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.4.2020

Within Temptation julkaisi viime vuonna seitsemännen studioalbuminsa ”Resist”, ja jo ensi viikon perjantaina saadaan lisää uutta musiikkia. ”Entertain You” -single syntyi pikavauhtia bändin eläessä tähänastisen uransa luovinta aikaa. Sharon den Adel toteaa:

”Sekä musiikkibisnes että meitä ympäröivä maailma on muuttunut oleellisesti, ja nuo muutokset ovat inspiroineet meitä. Within Temptation on ollut aina bändi, joka pitää muutoksesta, ja tämä biisi näyttää juuri tuon puolen, ehkä enemmän kuin koskaan, sekä musiikin että lyriikkojen osalta. Useille kuulijoille kappale voi olla aika yllätys”.

Ensi perjantaina julkaistava ”Entertain You” on samalla bändille askel kohti uutta seikkailua myös yhtyeen taustajoukkoja ajatellen, kun bändi julkaisee singlen itse ilman ulkopuolista levy-yhtiötä. Taustalla on myös ajatus siitä, että nykyisessä digitaalisessa maailmassa bändien on mahdollista tehdä biisejä ja myös julkaista ne liki samoin tein yleisölle.

”Resist”-albumi meni top-10-listoille eri puolilla maailmaa ja oli kautta aikain ensimmäinen WT-albumi, joka saavutti Saksan listan ykkössijan. Menestystä oli tarkoitus jatkaa suurella ”Worlds Collice” -maailmankiertueella, joka olisi alkanut toisissa olosuhteissa huomenna. Evanescencen kanssa suunniteltu yhteiskiertue on siirretty nyt koronaviruksen vuoksi syksylle, ja tähän mennessä kahdeksan maata sisältävälle kiertueelle on myyty jo 150 000 lippua.

”Luvassa on spektaakkelimainen ilta, jotain ennennäkemätöntä”, Sharon lupaa ja jatkaa: ”Olemme tunnettuja siitä, että keikkoihimme on käytetty luovuutta ja innovatiivisuutta sekä erikoisefektejä, mutta tämä kiertue menee kaiken sen yli, mitä olemme koskaan tehneet aiemmin.”

Uudet keikkapäivät syyskuussa 2020 ovat:
2 Glasgow, UK The SSE Hydro Arena
3 Leeds, UK First Direct Arena
5 Birmingham, UK Arena Birmingham
6 London, UK The O2
8 Amsterdam, NL Ziggo Dome
9 Amsterdam, NL Ziggo Dome
11 Brussels, BE Palais 12
12 Brussels, BE Palais 12
14 Paris, FR Accor hotels Arena
17 Hamburg, DE Barclaycard Arena
18 Leipzig, DE Leipzig Arena
20 Gliwice, PL Arena Gliwice
21 Berlin, DE Velodrom
22 Munich, DE Zenith
24 Düsseldorf, DE Mitsubishi Electric Hall
25 Esch-Sur-Alzette, LU Rockhal
27 Zurich, Switzerland @ Hallenstadion
29 Milan, IT Mediolanum Forum Milan

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net