Within Temptation julkaisi videon tulevan albuminsa nimikkokappaleesta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.8.2023

Aiemmin keväällä ensimmäisen ”Wireless”-singlensä uudelta albumilta julkaissut hollantilaisen sinfonisen metallin kärkinimi Within Temptation on valmis vangitsemaan kuulijansa kahdeksannella studioalbumillaan. Lokakuun 20. päivänä julkaistava ”Bleed Out” -studioalbumi edustaa bändille rohkeaa loikkaa eteenpäin; nykyaikaisista, iskevistä djent-riffeistä lennokkaisiin melodioihin ja sinfonisille juurilleen palaava Within Temptation luo tulevalla pitkäsoitollaan eeppisen äänimaisemamatkan, jossa sekoitetaan musiikkityylejä ja otetaan vankkumattomasti kantaa ajatuksia herättäviin aiheisiin.

Ukrainan sodan alettua Within Temptation käänsi huomionsa henkilökohtaisen tason tunteista ja sosiaaliteemoista globaalin epäoikeudenmukaisuuden taklaamiseen ja levottoman maailmantilan heijasteluun. Tämä kaikki kuuluu tulevalla levyllä.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Albumilta hiljattain julkaistu levyn nimikkobiisi ”Bleed Out” käsittelee Mahsa Aminin murhan jälkeen oikeuksiensa puolesta taistelevien iranilaisnaisten ahdinkoa.

Olen asunut lapsena Yemenissä. Vanhempani ovat eläneet useissa Lähi-Idän maissa ja olen vieraillut siellä heidän luonaan usein. Se on erilainen maailma. Siellä viettämäni ajan seurauksena tunnen yhteyttä siihen maanosaan. Huivinsa polttavien nuorten naisten rohkeus on minusta uskomattoman vaikuttavaa, tietäen, että siitä hyvästä heitetään vankilaan tai pahempaa. Se on sydäntäsärkevää,” Sharon toteaa.

”Bleed Out” -albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti 20.10.2023 ja voit katsoa albumin nimikkokappaleesta julkaistun videon tästä:

Luetuimmat

Uusimmat