Within Temptation Shed My Skin -single pureutuu henkiseen kavuun, uutta soundia tuomassa myös Annisokayn vokalistit!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.6.2021

Within Temptation julkaisee tänään uuden ”Shed My Skin” -singlensä, jossa on mukana myös saksalainen metalcorebändi Annisokayn väkeä. ”Painava” on lienee ensimmäinen sana, joka tulee mieleen uudesta biisistä:

Shed My Skinin tematiikka pyörii väistämättömien elämän muutosten ympärillä. Se on tarina siitä, miten meistä tulee niitä persoonia, joita meistä on tarkoitettu, vaikka se vaatisikin etääntymistä rakkaista ihmisistä, joista kasvamme erilleen. Todellinen kasvu alkaa siitä mihin mukavuusalue päättyy, ja juuri tästä biisissä on kyse. Jos emme muutu, emme kasva. Jos emme kasva, emme todella elä”, Sharon den Adel muotoilee.

Voit kuunnella kappaleen tästä:

Shed My Skinin” Sharonin vokaaliosuuksia täydentävät Annisokayn Rudin ja Christophin rouheat osuudet, ja lopputuloksena oli melkoisen kokoinen metallihymni:

Rakastamme ja olemme kuunnelleet monet vuodet Within Temptationia, joten voit vain kuvitella miten innoissamme olimme, kun he ottivat yhteyttä ja pyysivät mukaan seuraavalle singlelleen – vain siksi, että he myös rakastavat meidän musiikkiamme! Olemme enemmän kuin ylpeitä siitä, että olemme osa tätä uskomatonta laulua, ja todella toivon, että muut rakastavat biisiä yhtä paljon”, Christoph Wieczorek sanoo.

Haluamme leventää ja laajentaa horisonttiamme ja löytää jatkuvasti uutta musiikkia ja bändejä, jotka inspiroivat meitä. Annusokay tuo pöytään todella tuoreen soundin, jota rakastamme. Olemme onnellisia siitä, että nämä lahjakkaat hemmot halusivat yhdistää voimansa kanssamme uudelle singlelle”, Sharon lisää.

Perinteiset levy-yhtiökumppanit ainakin toistaiseksi taakseen jättänyt ja jo tovin itse oman uuden musiikkinsa julkaissut Within Temptation joutui siirtämään Worlds Collide Tour 2021 -kietueensa ensi vuoteen pandemiatilanteen vuoksi. Kiertuetta odotellessa yhtye kirjoittaa uusia biisejä ja on lupaillut useammankin uuden singlen vielä tälle vuodelle.

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net