Within Temptation soittaa virtuaalikonsertin nimeltä The Aftermath – A Show In A Virtual Reality heinäkuussa: Virtuaalikonserttia pedataan 25. kesäkuuta ilmestyvällä ”Shed My Skin” -singlellä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.6.2021

Rohkeasti eri musiikityylejä rockiin ja metalliin sekoittava Within Temptation on tänään ilmoittanut tekevänsä aivan omannäköisensä virtuaalikeikan. Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality tulee olemaan tunnin mittainen, post-apokalyptiseen maailmaan sijoittuva show. Yhtyeen laulaja Sharon Den Adel kertoo keikasta seuraavaa:

“Rehellisesti sanottuna, emme ole olleet kovinkaan innoissamme striimikeikka-ajatuksesta. Mielestämme oikean livekeikan taikaa ja yleisön tuomaa energiaa ei pysty toistamaan striimikeikalla. Olimme päättäneet, että Within Temptation lähtisi tekemään striimiä ainoastaan jos keksisimme jotakin oikeasti omalaatuista, leuat lattialle loksauttavaa ja myyttistä.”

Lopulta palaset loksahtivat paikoilleen:

“Loimme maailman, jota pystyimme muokkaamaan villeimpien fantasioittemme mukaan ja jossa voimme esiintyä säilyttäen perinteisen keikan dynamiikan ja taianomaisuuden. Onkin ilo kutsua teidät kaikki mukaan Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Realityyn! Tapahtuma tulee sijoittumaan post-apokalyptiseen maailmaan, jossa pääsemme todistamaan ihmiskunnan tuhon jälkiseurauksia. Se, onko ihmiskunnasta ketään tai mitään säilynyt hengissä, ei ole tiedossa, ja tarkoitus olisi etsiä tähän vastauksia.”

The Aftermath -tapahtuma pohjautuu huipputeknologiaan, joka mahdollistaa bändiltä ennennäkemättömän esityksen. Within Temptation tulee esiintymään siinä neljässä eri maailmassa, jotka ovat vuorovaikutuksessa sekä bändin että musiikin kanssa. Luvassa on myös vierailevia laulajia eri puolilta maailmaa.

The Aftermath -showlla bändi sanoo rakentavansa siltaa nykyhetken ja seuraavien mahdollisten livekeikkojen välille.

“Olemme aivan maamme myyneitä siitä, että Worlds Collide -kiertueemme jouduttiin siirtämään jälleen, emmekä pääse soittamaan fyysisesti samassa tilassa faniemme kanssa. Toivomme, että tämän tapahtuman avulla saamme välitettyä faneillemme energiaamme, rakkauttamme sekä ennen kaikkea intohimoamme musiikkia kohtaan. Pitäkää huolta toisistanne, ja toivottavasti näemme heinäkuun 8. tai 9. päivänä!”

Within Temptation julkaisee uuden ”Shed My Skin” -singlensä kaksi viikkoa ennen Aftermath-tapahtumaa, 25. päivä kesäkuuta. Mahtipontinen ”Shed My Skin” tehtiin yhteistyössä saksalaisen metalcore-yhtye Annisokayn kanssa, ja kyseessä on kolmas osa Within Temptationin itsenäisesti julkaisemassa singlesarjassa.

Within Temptation: The Aftermath – A Show In A Virtual Reality
8.7.2021 – Eurooppa (21.00 Suomen aikaa)
9.7.2021 – Pohjois- ja Etelä-Amerikka (03.00 Suomen aikaa)

Liput: within-temptation.com
Hinta alkaen 24,99e

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net