Within Temptationilta luvassa uusi albumi lokakuussa: Levyn nimikkokappale kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.8.2023

Aiemmin keväällä ensimmäisen ”Wireless”-singlensä uudelta albumilta julkaissut hollantilaisen sinfonisen metallin kärkinimi Within Temptation on valmis vangitsemaan kuulijansa kahdeksannella studioalbumillaan. Lokakuun 20. päivänä julkaistava ”Bleed Out” -studioalbumi edustaa bändille rohkeaa loikkaa eteenpäin; nykyaikaisista, iskevistä djent-riffeistä lennokkaisiin melodioihin ja sinfonisille juurilleen palaava Within Temptation luo tulevalla pitkäsoitollaan eeppisen äänimaisemamatkan, jossa sekoitetaan musiikkityylejä ja otetaan vankkumattomasti kantaa ajatuksia herättäviin aiheisiin.

Ukrainan sodan alettua Within Temptation käänsi huomionsa henkilökohtaisen tason tunteista ja sosiaaliteemoista globaalin epäoikeudenmukaisuuden taklaamiseen ja levottoman maailmantilan heijasteluun. Tämä kaikki kuuluu tulevalla levyllä.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Tänään julkaistu levyn nimikkobiisi Bleed Out on käsittelee Mahsa Aminin murhan jälkeen oikeuksiensa puolesta taistelevien iranilaisnaisten ahdinkoa.

Olen asunut lapsena Yemenissä. Vanhempani ovat eläneet useissa Lähi-Idän maissa ja olen vieraillut siellä heidän luonaan usein. Se on erilainen maailma. Siellä viettämäni ajan seurauksena tunnen yhteyttä siihen maanosaan. Huivinsa polttavien nuorten naisten rohkeus on minusta uskomattoman vaikuttavaa, tietäen, että siitä hyvästä heitetään vankilaan tai pahempaa. Se on sydäntäsärkevää,” Sharon toteaa.

”Bleed Out” -albumi julkaistaan maailmanlaajuisesti 20.10.2023.

Kappalelista:

01. We Go To War
02. Bleed Out
03. Wireless
04. Worth Dying For
05. Ritual
06. Cyanide Love
07. The Purge
08. Don’t Pray For Me
09. Shed My Skin (feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You

Luetuimmat

Uusimmat