Within Temptationin ””Shed My Skin Feat. Annisokay” -video on esimakua illan upeasta virtuaalikonsertista

Kirjoittanut Satu Haiko - 15.7.2021

Viime kuun puolella ”Shed My Skin” -singlensä julkaissut Within Temptation striimaa tänään eurooppalaisille faneille suunnatun The Aftermath -show’nsa kello 21 Suomen aikaa. Huomenna vuorossa ovat yhdysvaltalaiset fanit. Tapauksesta saadaan esimakua jo nyt, kun yhtye paljastaa ”Shed My Skin Feat. Annisokay” -videonsa. Sharon den Adel kertoo kappaleesta:

’Shed My Skinin’ tematiikka pyörii väistämättömien elämän muutosten ympärillä. Se on tarina siitä, miten meistä tulee niitä persoonia, joita meistä on tarkoitettu, vaikka se vaatisikin etääntymistä rakkaista ihmisistä, joista kasvamme erilleen. Todellinen kasvu alkaa siitä mihin mukavuusalue päättyy, ja juuri tästä biisissä on kyse. Jos emme muutu, emme kasva. Jos emme kasva, emme todella elä”

The Aftermath – A Show In A Virtual Reality -keikat sijoittuvat uusimman tekniikan siivittämänä neljään erilaiseen maailmaan, joissa bändi ja yleisö pääsevät mukaan ihmiskunnan tuhoutumisen jälkeiseen aikaan. Liput ja lisätiedot tapahtumista löytyvät Within Temptationin kotisivuilta.

Perinteiset levy-yhtiökumppanit ainakin toistaiseksi taakseen jättänyt ja jo tovin itse oman uuden musiikkinsa julkaissut Within Temptation joutui siirtämään Worlds Collide Tour 2021 -kietueensa ensi vuoteen pandemiatilanteen vuoksi. Kiertuetta odotellessa yhtye kirjoittaa uusia biisejä ja on lupaillut useammankin uuden singlen vielä tälle vuodelle.

Katso video ”Shed My Skin Feat. Annisokay” alta:

www.within-temptation.com
www.resist-temptation.com
www.worldscollidetour.net