Without Warning julkaisi uuden Black Venom -singlen ja näyttävän musiikkivideon!

Kirjoittanut Niko Kuusela - 10.6.2022

“… the demon of my nightmares has risen from the ground…” kiteyttää tunnelman, jota Without Warning on toteuttanut heidän tuoreen singlensä kohdalla. Uutukainen on yhtyeen kolmas single, joka on julkaistu Inverse Recordsin kautta.

Black Venom” on intensiivinen tarina pahuudesta, manifestoituna naisen ruumiissa ja valmiina levittämään vihaa kaikkialle jonne hän eksyy. Visuaalisesti tarina on toteutettu kauhumaisessa biohasardissa ympäristössä Virkkalan vanhalla Kalkkitehtaalla ja katsoja heitetään suoraan keskelle tapahtumia. Single muodostui nopeasti kun kitaristi Juuso inspiroitui tarinan konseptista ja halusi tuoda sen eloon. Vahvan vision ansiosta yhtye saattoi koko projektin loppuun vain muutamassa kuukaudessa.

”Haluan purkaa omia kokemuksiani sanoituksiin ja turvaudun usein metaforiseen tulkintaan, niin kuin tein tässäkin kappaleessa. Uskon ihmisten hyvyyteen, mutta joskus harvakseltaan saatat epäonnisesti kohdata elämänpolullasi ihmisen, jota et olisi halunnut. Jonkun, joka elää kaaoksen luomisesta ja kaiken riistämisestä sinulta. Silkkaa pahuutta. Siitä tässä on kyse, mustan myrkyn levittämisestä”, toteaa vokalisti Micha.