Wolfbrigade kiinnitetty Southern Lord Recordsille

Kirjoittanut Teemu Hakala - 12.12.2011

Ruotsalainen crust/d-beat -yhtye Wolfbrigade on solminut sopimuksen Southern Lord Recordsin kanssa. Bändin uusi albumi ”Damned” julkaistaan ensi vuoden alussa. Levyn on tuottanut Frederik Nordstrom (At The Gates, Amon Amarth, Opeth).

01. Feed The Flames
02. Slaves Of Induction
03. Road To Dreams
04. The Curse of Cain
05. On Your Knees… In Misery
06. Ride the Steel
07. Hurricane Veins
08. From Beyond
09. Catch 22
10. Damned to Madness
11. Where No One Sleeps
12. Peace of Mind