Wolfgang Van Halenin mielestä tribuuttikonsertti edesmenneelle Eddie Van Halenille olisi paikallaan: ”Olen varma, että se saadaan toteutumaan jossakin kohtaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.6.2021

Edesmenneen kitaralegenda Eddie Van Halenin poika Wolfgang Van Halen on sitä mieltä, että hänen isänsä ansaitsisi ehdottomasti tribuuttikonsertin. Wolfgang kertoi ajatuksistaan tuoreessa SiriusXM -radiokanavan Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelmassa.

”Se olisi ehdottomasti hieno asia. Se ei ole tällä hetkellä päällimmäisenä suunnitelmissa, koska se sisältää niin monia liikkuvia palasia, joita pitää käsitellä, jotta se saadaan toteutumaan. Mutta olen todellakin sitä mieltä, että sen pitäisi toteutua”, Wolfgang kertoo ja pohtii toteuttamistapaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Siitä [toteutuksesta] en osaa sanoa. Tiedän vain, että sen keskiössä pitäisi ehdottomasti olla isäni. Vaikka se voisikin olla Van Halen -bändin historian juhlistamista, niin mielestäni enemmän kuin mihinkään muuhun tulisi huomio kiinnittää häneen. Se on iso pyyntö ja asia pohdittavaksi, mutta olen varma, että se saadaan toteutumaan jossakin kohtaa.”

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat