Wolftrapin debyyttialbumi julkaistaan lokakuussa

Kotkalainen hard rock -yhtye Wolftrap julkaisee esikoisalbuminsa ”RockandrollilluminatioN” lokakuun 26. päivä. Kokoonpano nousi jaloilleen vuonna 2009 silloin jo kuopatun progressiivista metallia soittaneen Manitoun tuhkista; riveissään neljä sen entistä jäsentä. Wolftrapin miehistöstä löytyy raskaan musiikin ystäville tuttuja kasvoja myös yhtyeistä kuten Omnium Gatherum, Insomnium, Malpractice, Kaihoro ja Total Devastation.

Kuuntele albumin ensimmäiset maistiaiset osoitteissa:
http://soundcloud.com/thewolftrap/hit-the-city-cant-stand-this
http://soundcloud.com/thewolftrap/as-long-as-you-love

Wolftrap ei karsasta vertailuja tai luokittelua, vaan nauttii siitä, että ihmiset kuulevat heidän musiikkinsa jokainen omalla tavallaan. Vaikutteina bändi luettelee pitkän listan Van Halenista Popedaan. ”Yksi kuulee siinä Whitesnaken ja toinen AC/DC:n. Se on enemmän kuin hyvä asia meidän mielestämme ja siihen me olemme jopa tietoisesti pyrkineet!”; luonnehtii yhtyeen laulaja Jussi Serengil. Serengilin mielestä yhtye tulee erottumaan massasta mm. pitkän kokemuksen ja soittotaidon ansiosta ja uskoo, että Wolftrapin tämän päivän soundeilla päivitetty vanhan koulukunnan hard rock tulee löytämään paikkansa raskaan rockin ystävien levylautasilla.

Levynjulkaisun ja uuden materiaalin tuottamisen lisäksi bändillä on vahva tahto keikoille ja niitä on jo takanakin useita. Vaikka ammattitaidosta Wolftrapin porukassa ei tingitä on yhtyeen promokuvissa nähtävissä itseironiaa eikä karskia ja rehvakasta asennetta puutu keikoiltakaan. Bändin lentävänä lauseena onkin: ”Ei vakavissaan, mutta tosissaan!”

Kommentoi julkaisua