Wöyh! kesäisissä tunnelmissa: kuuntele bändin uusi single ”Rapuarmeija”

Suomalaisen progressiivisen wöyhötysrockin ehdoton kulmakivi WÖYH! -yhtye julkaisee kesäksi uutta musiikkia. Kappale ”Rapuarmeija” on toinen singlelohkaisu syksyllä ilmestyvältä pitkäsoitolta.

”Rapuarmeija yhdistää wöyhöprogen kitiinikuoriset kiemurat saksenteräviin poppikertosäkeisiin. Shakkia pelaavat ravut kaikessa absurdiudessaan voisivat sopia myös nykymaailman menon järjettömyyden symboleiksi”, kuvailee Jussi Hyyrynen. Kappaleen ovat säveltäneet Jussi ja Antti Hyyrynen, sanoituksesta vastaa Jussi Hyyrynen.

Yhtyeen kolmas albumi KRTKRTK ilmestyy 1. syyskuuta. Albumilta on julkaistu aiemmin kappale V4RHE. WÖYH! starttaa albumin julkaisun jälkeen keikat, kun Rohkeus voittaa järjen-kiertue hyppää tien päälle.

”Kolmosalbumi huipentaa levytrilogian käänteiskronologisesti, nyt paljastuu mistä tapahtumat saivat alkunsa. Musiikillisesti sukellamme entistäkin syvemmälle wöyhöprogen kupliviin tyrskyihin. Stratosfäärin kristallisen kimaltelevien nanohiukkasten leijaillessa nuottitelineillemme kaikki on valmista – moottorit käyvät. Odotamme innolla että pääsemme syksyllä esittämään teille uutta materiaalia!”, ilakoi pääwöyhöttäjä Jussi Hyyrynen.

WÖYH! on Hyyrysen veljesten Jussin (YUP) ja Antin (Stam1na) vuonna 2011 perustama progeyhtye, joka on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia – ”Ikkilyk” (2013) ja ”Dwzyrek” (2015). Aiemmasta tuotannosta kansalaisten suureen suosioon ovat nousseet mm. seuraavat kappaleet: ”Lokki”, ”Hieho”, ”Kaskelotti” ja ”Kamppailu merellä”.

Rohkeus Voittaa Järjen -kiertue:
Pe 15.9 Tampere, Olympia
La 16.9 Jyväskylä, Lutakko
Ke 20.9 Helsinki, Tavastia
To 21.9 Turku, Gong
Pe 22.9 Kuopio, Henry’s Pub
La 23.9 Möysän musaklubi, Lahti
Pe 29.9 Lappeenranta, Old Cock
La 30.9 Joensuu, Kerubi
Pe 6.10 Espoo, Sellosali
La 7.10 Kouvola, House Of Rock

Kuuntele Rapuarmeija https://lnk.to/rapuarmeija

KRTKRTK-albumin ennakkotilaus: www.levykauppax.fi/artist/woyh/krtkrtk/#535128

www.woyh.fi
www.facebook.com/WOYHWOYH

Kommentoi julkaisua