X Japanin mukaan Hiroshi ”Heath” Morie menehtyi taisteltuaan paksusuolen syöpää vastaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.11.2023

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme japanilaisen rockyhtye X Japanin basistin Hiroshi ”Heath” Morien menehtyneen 55 vuoden iässä.

Yhtye kertoo tuoreessa tiedotteessaan, että Morie menehtyi taisteltuaan paksusuolen syöpää vastaan.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Suurella surulla ilmoitamme X Japanin arvostetun basistin Heathin menehtyneen taisteltuaan paksusuolen syöpää vastaan 29. lokakuuta 2023, 55-vuotiaana. Hänen syöpänsä todettiin tämän vuoden kesäkuussa tehdyssä tutkimuksessa. Vaikka hän yritti taistella tautia vastaan, hänen tilansa heikkeni äkillisesti lokakuussa, ja hän veti viimeisen henkäyksensä sairaalassa”, yhtye kertoo ja jatkaa:

”Haluamme ilmaista sydämelliset kiitoksemme niille, jotka vaalivat Heathia koko hänen elämänsä ajan. Me X Japanin jäsenet olemme henkilökohtaisesti jättäneet hyvästit Heathille, mutta olemme silti syvästi surullisia ja tyrmistyneitä hänen äkillisestä menetyksestään. X Japanin jäsenten henkilökohtaiset muistokirjoitukset jaetaan Heathin virallisilla verkkosivuilla osoitteessa www.heathproject.com.”

”Heathin muistokirjoitus oli alun perin tarkoitus julkaista myöhemmin marraskuussa hänen perheensä toiveiden mukaisesti, mutta se julkistetaan nyt aikaisemmin aiheettoman mediajulkisuuden vuoksi. Hautajaiset pidetään vain lähimpien perheenjäsenten kesken. Perhe pyytää, että vierailuista, lahjoituksista tai kukista pidättäydytään. Hautajaisten ajankohtaa ei julkisteta. Arvostamme ymmärrystänne.”

”Heathille järjestetään myöhemmin muodollinen jäähyväisseremonia. Seremoniaa johtaa X Japanin pomo Yoshiki Heathin perheen välittämien toiveiden mukaisesti. X Japan lähettää rakkautensa ja rukouksensa Heathille ja kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tukeneet häntä.”

Luetuimmat

Uusimmat