Yhdelle yhtyeelle jaossa vielä soittoslotti kevään kovimpaan metallitapahtumaan Metal Bathiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 10.2.2016

Metal Bath 2016Ensimmäistä kertaa tietääksemme koskaan kylpylässä järjestetty metallimusiikkiin keskittynyt tapahtuma Metal Bath – Winter Metal Festival tuo kovia nimiä Hämeenlinnan Kylpylähotelli Rantasipiin. Kaksipäiväisillä festareilla esiintyvät mm. Wolfheart, Nightrage, The Duskfall, Bloodred Hourglass sekä Quake The Earth. Festivaaliin haettiin hakemuksien kautta vielä yhtä esiintyjää ja nyt kaiken kaikkiaan 72:n lupaavan bändin joukosta on valittu viisi finalistia jotka kisaavat pääsystä soittamaan tapahtumaan. Voit lukea festivaalin järjestäjän Aki Häkkisen viestin asiasta sekä katsoa miten voit äänestää finalisteja tästä:

”Niinhän siinä kävi, että hakeneita bändejä tuli yhteensä 72 ja muutamia jopa ulkomailta saakka. Erottelin jyviä akanoista ja homma ei ollut todellakaan helppoa. Erittäin kovatasoisia bändejä löytyy maastamme ja tyylilajeja oli hyvin edustettuna joka laidalta. Päätin lopulta tsekata yleisökorttia ja katsoa mikä bändi on oikeasti hyvässä nosteessa ja millaisesta meiningistä suurempi yleisö diggailee, niin ei tule ainakaan pelkästään yhden miehen maun perusteella valittua viimeistä festivaalin orkesteria. Haluan kiittää kaikkia bändejä, jotka ilmoittautuivat messiin ja kuka tietää, jos tapahtuma menee hyvin, niin sieltä sit ens vuodelle nousis joitakin akteja! Mukava oli myös nähdä, että seassa on potentiaalisia nuorten miesten tulevia kovia pumppuja! Nostin hakeneiden seasta 5 orkesteria, jotka minun mielestä omaavat potentiaalia omalla genrellään ja vähän halusin tuoda samalla erilaisia tyylejä hieman tarjolle. Alla myös kaikkien hakeneiden bändien nimet linkkeineen esillä (muutama ei halunnut tulla tässä yhteydessä esille), jotta pääsette itse tsekkailemaan vähän maamme metalli bändejä. Alkuun kuitenkin TOP 5 bändit perusteluineen, joista yleisö te äänestätte yhdestä, joka mielestänne ansaitsee nousta lauteille Aulangolla! ”

Tapahtuman finalistit:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

CRIB45 – tunnelmoivaa ja raskasta mäiskettä. Maailmallakin jo käynyt hyvin näyttäytymässä. Erinomaisesti toteutettu leffamainen ja kantaaottava video, joka on tsekkaamisen arvoinen.

INTHRACED – Nuorta energiaa ja taitavaa vetämistä. Näkee, että hommaan on panostettu asiaan kuuluvalla tavalla.

DISTRESS OF RUIN – Hyvin tehtyä raskasta modernimpaa metallia, ehkä hieman Diablo hengessä ja hyvillä puhtailla vokaaleilla kuorrutettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

EVIL DRIVE – Äreillä naisvokaaleilla varustettu metallibändi, johon tuntuu törmäävän vähän siellä sun täällä eli selkeästi nousussa olevaa matskua!

UNHOPED – perinteitä kunnioittavaa rässimpää meininkiä ei pidä unohtaa, joten tsekataan miten old schoolimpi meno maittaisi yleisölle!

Äänestämään pääset täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy