Yhdistelmä lynchiläistä unimaailmaa, jodorowskilaista surrealistisuutta sekä turkkalaista näyttelemisen filosofiaa: Kirkkokahvien ”Yöaika”-musiikkivideo Kaaoszinen ensiesityksessä

Progressiivisen punkin nimeen vannova Kirkkokahvit julkaisi viime vuoden marraskuussa ””-nimisen albuminsa. Albumin nimikkokappaleesta on nyt julkaistu YouTuben kautta video, ja voit katsoa lynchiläistä unimaailmaa, jodorowskilaista surrealistisuutta sekä turkkalaista näyttelemisen filosofiaa yhdistelevän videon Kaaoszinen ensiesityksen kautta tästä:

Videossa näyttelee bändin entinen rumpali Tuomas Lehtonen ja sen on ohjannut ja kuvannnut yhtyeen laulaja-kitaristi Jukka-Pekka Miettinen. Jukka-Pekka Miettinen kertoo kappaleesta seuraavaa:

“’Yöaika’ on tulkinta unesta, josta herää uuteen uneen, jossa todellisuuden luonnetta on vaikea tunnistaa. Pahuus, ahneus, ilo ja onni ovat sukulaisia keskenään, ja niiden välillä horjuminen tuottaa ahdistusta ihmiselle, joka on unohtanut alkuperänsä ja katkaissut juurensa. Yöaikana harhailemme päättömästi ikuisen pimeän metsässä, ellemme opi tuntemaan sydämen sykettä ja ymmärtämään sen kieltä.”

Kommentoi julkaisua