Yksi Suomen rock-kentän potentiaalisimmista nimistä Dirt soittaa klubikeikan On The Rocksissa marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.10.2020

Neljä kotimaan nousevaa yhtyettä metallin ja rockin saralla saapuvat On The Rocksin lauteille lauantaina 14.11.! Luvassa on melodista metallia ja rockia tuutin täydeltä, ja rajoituksien mukaisesti pääsee kerrankin kotiin ajoissa!

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Illan aloittaa metalcoren perinteitä genren suurnimien tyylillä kunnioittava Portraits, jonka jälkeen suunnataan Dead End Scenen kanssa modernin metallin vesille, jossa fuusoituu rockin tarttuvuus, mieleenjäävät melodiat, sekä metallin raskas tuntu. Kolmantena lauteille nousee Crucify The Faith, jonka musiikki yhdistää melodisen death metalin ja metalcoren perinteet toisiinsa raskaalla poljennalla. Paketin kruunaa yksi Suomen rock-kentän potentiaalisimmista nimistä – DIRT! DIRTin energinen rock sitoo yhteen illan vauhdikkaat ja melodiset vedot ja saa varmasti kaikki paikalla olijat unohtamaan arjen murheet.

Illassa tulee rajoituksien mukaisesti olemaan reilusti rajattu yleisökapasiteetti, sekä aikaistetut soittoaikataulut. Paikan päältä löytyy myös istumapaikat ja pöytiä kaikille. Ovelta on myös mahdollista ostaa kasvomaskeja 1e (2kpl).

Saavuthan paikalle vain terveenä ja suosit korttimaksuja.

Lauantai 14.11.2020 / Helsinki, On The Rocks
DIRT, Crucify The Faith, Dead End Scene & Portraits
https://www.facebook.com/events/357196825486056/

Liput 10,50e ennakkoon ja 12e ovelta JOS jäljellä.
Ennakkoliput myy TIKETTI, liput tulevat myyntiin pian.
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3e.

DIRT

Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin lukeutuva DIRT on kovassa nosteessa. Helsinkiläisviisikon musiikkia on kuunneltu Spotifyssa jo yli miljoona kertaa, ja kappaleet ovat nousseet viraalilistoillekin saakka. Syksyllä 2018 aktivoitunut yhtye on äänittänyt hartaasti odotettua jatkoa ”Low Life”-esikois-EP:lleen, DIRTin debyyttialbumi julkaistaan ensi vuoden puolella.

Crucify The Faith

Modernin metallin tulokas Crucify The Faith yhdistää metalcoren ja melodisen death metalin piirteitä eri alagenreihin, kuten djenttiin. Yhtyeen julkaisut ovat nousseet tehokkaasti soittolistoille ja jopa viraalilistoille saakka, poikien keikkoja muun muassa Nicolen kanssa, sekä ensi vuonna tapahtuvassa Helsinki Corefest -tapahtumassa. Yhtyeen uusin kappale ”Act Of Silence” julkaistiin juuri 14.10.

Dead End Scene

Dead End Scene on vuonna 2014 perustettu modernia metallia soittava yhtye Helsingistä. Bändin energinen moderni metalli sulautuu saumattomasti melodisiin koukkuihin, hard rockiin, sekä elokuvamaisiin soundimaailmoihin, luoden näin uniikin soundin, jota voi kuvailla vain sanoin Dead End Scene.

Portraits

Portraits on tuore metalcorekokoonpano, jonka inspiraationa ovat toimineet genren suurimmat nimet. Tarttuvat ja monimuotoiset riffit yhdistyvät mieleenjääviin kertosäkeisiin, kunnioittaen genren perinteitä, mutta yhtyeen omalla soundilla. Debyyttialbumi ”At My Darkest” on ollut tekeillä jo vuosia ja todella vangitsee yhtyeen soundin ja koskettavat tarinat kappaleissa.

Illan järjestävät Loose Mind Productions & On The Rocks