Yleisön edustajan päälle virtsannut Brass Against -solisti Sophia Urista pahoittelee tempaustaan: ”En ole mikään shokkitaiteilija”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.11.2021

Hiljattaisella Welcome To Rockville -festivaaleilla esiintynyt, metallia ja rockia coveroiva Brass Against nousi otsikoihin laulaja Sophia Uristan erikoisen tempauksen takia. Urista nimittäin kutsui lavalle yleisöstä vapaaehtoisen, jonka päälle hän virtsasi kesken Rage Against The Machine -coverin. Poliisi avasi tapauksesta myöhemmin tutkinnan.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Nyt Urista on itse avannut suunsa aiheesta. Urista pyytää tempaustaan anteeksi ja haluaa painottaa, että hän ei pyri shokeeraamaan.

”Hei kaikki. Haluan puhua tempauksestani Rockville-festivaaleilla. Olen aina venyttänyt rajoja musiikissa ja lavalla. Sinä iltana venytin rajoja liian pitkälle”, Urista aloittaa ja jatkaa:

”Rakastan perhettäni, bändiä ja faneja enemmän kuin mitään muuta ja tiedän, että jotkut loukkaantuivat tai pöyristyivät siitä, mitä tein. Pyydän heiltä anteeksi ja haluan heidän tietävän, että en tarkoittanut loukata heitä. En ole shokkitaiteilija. Haluan aina asettaa musiikin etusijalle. Olen kiitollinen kaikesta jatkuvasta rakkaudestanne ja tuestanne.”

Brass Against kiertää progemetallia esittävän Toolin kanssa Euroopassa ensi vuonna.