Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmille järjestetään muistokonsertit Porissa ja Tampereella

Kirjoittanut Nicole Hellberg - 18.3.2019

-yhtye ilmoitti järjestävänsä edesmenneen solistinsa Olli Lindholmin muistokonsertit Porin Isomäki Areenalla 10. päivä toukokuuta sekä Tampere-talossa 11. päivä ja 12. päivä toukokuuta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Lindholm menehtyi sairauskohtaukseen 12. päivä helmikuuta. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

”Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle” -nimeä kantavien konserttien solisteina vierailevat Ollin läheiset ystävät, kollegat ja biisintekijät kuten Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi, Antti Kleemola, Timo Kiiskinen ja Hra Ylppö.

Lavalla nähdään myös Yön konserttikiertueiden taustalaulajat Annika Eklund, Miina Mikkonen, Riikka Lehtonen, Elna Romberg, Jennie Storbacka ja Mitra Matouf. Yhtyettä täydentävät Lenni-Kalle Taipale ja viimeiseksi jääneen konserttisalikiertueen keikkakitaristit ja taustalaulajat Mia Suszko ja Stella Christine.

Konsertit koostuvat Yön rakastetuista lauluista sekä puheosuuksista, jotka pitävät Vexi Salmi ja Tommy Hellsten.

”En osaa nyt oikein itkeä, enkä rukoillakaan. Mutta osaan soittaa ja ehkä ihan vähän laulaakin. Musiikkihommat tuntuvat ainoalta oikealta tavalta kunnioittaa ja muistaa kaveria ja työtoveria”, sanoo -yhtyeen rumpali Ari Toikka.

“Parasta, mitä me voimme Ollin muistoksi tehdä, on saattaa yhteen nämä laulut ja nämä ihmiset; sekä läheiset, kollegat, ystävät että yleisö. Ollille maailman tärkeimmät asiat”, toteaa pianisti Mikko Kangasjärvi.

Ystävää ja työkaveria muistelee myös laulaja Suvi Teräsniska:

”Ei Olli täältä kokonaan poistunut. Hän asuu sydämissämme ja hänen musiikkinsa elää ikuisesti! On valtavan hienoa päästä kunnioittamaan rakkaan ystävän muistoa konsertin merkeissä”.

”Kolmekymmentä vuotta vaiherikasta yhteistyötä vahvan ja vauhdikkaan artistin kanssa on äärimmäisen rikas kokemus. Olli osasi vaatia ja Olli osasi antaa. Tämä konsertti täytyi tehdä ja tällä tavoin me jokainen voimme jättää omat jäähyväisemme Ollille hänelle niin tärkeiden ja rakkaiden kappaleiden kautta”, kommentoi yhtyeen pitkäaikainen ohjelmamyyjä Jouko J. Karppanen.

”Laulu rakkaudelle – Olli Lindholmin muistolle” -konsertit:

10.5. Isomäki Areena, Pori
11.5. Tampere-talo, Tampere
12.5. Tampere-talo, Tampere

Liput myynnissä:

www.lippu.fi