Youtube-suosikki Anthony Vincent versioi Kate Bushia Metallican tyyliin – vierailijoina kappaleella Matt Heafy ja Stevie T

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 27.7.2022

Youtuben suositun Ten Second Songs -kanavan ylläpitäjänä tunnetuksi tullut Anthony Vincent on viime vuosina panostanut tyylilajimuutoksen sisältäviin coverkappaleisiin. Hän on versioinut esimerkiksi Dr. Dren ”Forgot About Dre”-kappaletta ja esittänyt Mötley CrüenKickstart My Heart”-kappaleen peräti 17 eri tyylilajissa.

Tuoreimman coverinsa Vincent on päättänyt nauhoittaa tämän hetken kenties suurimmasta, tosin jo 1980-luvulla alun perin julkaistusta hitistä: kyseessä on tietysti Kate Bushin ”Running Up That Hill”. Kappale on merkittävässä osassa suoratoistopalvelu Netflixin Stranger Things -hittisarjan tuoreimmalla tuotantokaudella. Kyseinen sarja nosti entistä suuremman yleisön tietoon myös Metallica-klassikko ”Master of Puppetsin”, joten Vincent on päättänyt lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja onkin nauhoittanut Bush-coverinsa Metallican tyyliin.

Eikä siinä vielä kaikki: Vincentin tulkinnan lisäksi kappaleella kuullaan mm. Trivium-yhtyeestä tutun Matt Heafyn ja toisen Youtube-tähden, Stevie T:n kitararevittelyä. Pääset kuuntelemaan huikean tulkinnan tästä: